עבור לתוכן

משהו מוזר בכרטיס מסך של ZOTAC 9800GTX+

Featured Replies

פורסם

היה לי רעש כזה פעם בכרטיס של GIGABYTE ,הכרטיס הוחלף באחריות ,הגיע כמו שנאמר מה וואסטי מתח .

מקווה שהחנות תסכים להחליף לך ,אצלי לא היו שום בעיות איתו ,רק שזה היה מחרפן אותי ואז קיבלתי אותו כרטיס רק של חברה אחרת ומאורר סטוק שלא ניתן לכוון אבל הבעיה הזאת נפתרה חח ,הרעש מופיע במאמץ גרפי

פורסם
  • מחבר

היה לי רעש כזה פעם בכרטיס של GIGABYTE ,הכרטיס הוחלף באחריות ,הגיע כמו שנאמר מה וואסטי מתח .

מקווה שהחנות תסכים להחליף לך ,אצלי לא היו שום בעיות איתו ,רק שזה היה מחרפן אותי ואז קיבלתי אותו כרטיס רק של חברה אחרת ומאורר סטוק שלא ניתן לכוון אבל הבעיה הזאת נפתרה חח ,הרעש מופיע במאמץ גרפי

חחח לא חושב שה"חנות" שבא קניתי את הכרטיס תחליף לי בגלל הרעש....(אהממ אהממ KSP)......

פורסם

לי האמת הרעש לא מפריע כי זה רק בהתחלה של המשחק ושאני מתחיל לשחק הרעש מפסיק פותח האשכול עם zotac יענו לך אני ישמח עם תוכל להגיד לי מה אמרו לך?

וזה בסדרר עם כמו שאמרתי יש לי בכרטיס חיבור PCI-E של 6 פין ומחובר לידו עוד חיבור 2 פין שבייחד זה 8 פין זה בסדר? שזה ככה? או שכדאי ללכת ל ksp ולהגיד להם שיחברו 2 PCI-E שביחד זה 12 פין?

פורסם

^^

מזה התופעה הזאת של שני אותיות במקום אחת ?

למשוך צומת לב?

פורסם

אם מישהו פה לא רוצה אזהרה תצמדו לנושא המדובר וחדל לספאם.

למשוך צומת לב?

זה תשומת לב לא צומת לב

פורסם
  • מחבר

טוב הינה תשובה שקבלתי מהתמיכה של ZOTAC:

Dear Sir,

When the card is loading, the coils will generate some high frequence noise, which is normal. If you have a good case, it should be able to reduce the noise.

B.rgds

Peter Tang

יש לי מארז CM690 ואני שומע טוב מאוד את הרעש הסטטי הזה...

אז מה כל הכרטיסים 9800GTX+ עושים כזה רעש?!

קיצר לא משנה אין מה לעשות..

פורסם

יכול להיות שדברים מהסוג הזה הם אילו שעושים את ההבדלים בין הייצרניות השונות (איכות הרכיבים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים