עבור לתוכן

משהו מוזר בכרטיס מסך של ZOTAC 9800GTX+

Featured Replies

פורסם

רכשתי את הכרטיס ואני מאוד מרוצה מהביצועיים שלו...חוץ מהמאורר הרועש(לא ממש מזיז לי) יש בעיה מוזרה מאוד...

כשאני ניכנס לאיזה משחק או משהו תלת מימדי שמאמץ את הכרטיס אני שומע מן קול סטטי חשמלי כזה מהכרטיס...מאוד מוזר....

כל פעם שהכרטיס ניכנס למאמץ יש את הקול הזה...קשה להסביר...כאילו זרם חשמלי זורם כזה...זה מגיע מהכרטיס בטוח וזה לא הקול של המאורר..

מישהו מוכר עם הבעיה?

פורסם

נסה להרים את מהירות המאוורר כשבמנוחה ע"מ לוודא שהצליל לא מגיע ממנוע המאוורר.

עם לוח האם הקודם שלי (EVGA 680i) הייתי שומע צפצוף סטטי במאמץ, שככל הנראה (בעייה נפוצה) הגיע מה-Voltage Regulators (אם אני לא טועה) הסובבים את תושבת המעבד. זה שיגע אותי בזמנו. אני לא חושב שזה מצב תקין מאחר ואחת האפשרויות לדיווח תקלה בתהליך RMA באתר התמיכה של EVGA היתה "Electrical Noise".

פורסם

אחיי יש לי אותוו כרטיס בידיוק כמוו שלךך וגם לי יש את זה בימיוחדד בקרייסיסס ווארהדד באמתת מה עושיםם??

פורסם

^^

מזה התופעה הזאת של שני אותיות במקום אחת ?

פורסם
  • מחבר

נסה להרים את מהירות המאוורר כשבמנוחה ע"מ לוודא שהצליל לא מגיע ממנוע המאוורר.

עם לוח האם הקודם שלי (EVGA 680i) הייתי שומע צפצוף סטטי במאמץ, שככל הנראה (בעייה נפוצה) הגיע מה-Voltage Regulators (אם אני לא טועה) הסובבים את תושבת המעבד. זה שיגע אותי בזמנו. אני לא חושב שזה מצב תקין מאחר ואחת האפשרויות לדיווח תקלה בתהליך RMA באתר התמיכה של EVGA היתה "Electrical Noise".

שמע מאוד מוזר...זה לא המאורר בטוח

והינה יש עוד בנאדם עם אותו כרטיס ואותו רעש....מה לעשות? אולי לשלוח מכתב ל ZOTAC לשאול אם זה תקין?

פורסם

שמע מאוד מוזר...זה לא המאורר בטוח

והינה יש עוד בנאדם עם אותו כרטיס ואותו רעש....מה לעשות? אולי לשלוח מכתב ל ZOTAC לשאול אם זה תקין?

ניסית להרים את מהירות המאוורר ידנית להכי גבוה , או שאתה פוסל מראש ?

הכרטיס מגיע עם OC ? נסה להוריד תדרים ולהאזין אם עדיין יש רעש.

בנוסף לא יזיק לשאול את ZOTAC.

תנסה גם לאמץ את המעבד+זכרונות (בעזרת OCCT למשל) ולהקשיב אולי זה בכלל מגיע מהלוח אם.

פורסם
  • מחבר

ניסית להרים את מהירות המאוורר ידנית להכי גבוה , או שאתה פוסל מראש ?

הכרטיס מגיע עם OC ? נסה להוריד תדרים ולהאזין אם עדיין יש רעש.

בנוסף לא יזיק לשאול את ZOTAC.

כן הקפצתי את המאורר ל 100% וזה לא הרעש הזה...הרעש מופיע ברגע שהכרטיס ניכנס למאמץ גרפי...

הכרטיס בא בלי אובר קלוק...אני ינסה להוריד קצת לראות מה יקרה...

עריכה:

ניסיתי להוריד קצת ממהירות ליבה וזיכרון וזה עדיין עושה את אותו רעש סטטי (חשמלי) מהכרטיס....אני ישלח מכתב ל ZOTAC נראה מה יגידו

עריכה 2:

פתחתי את המארז וניסיתי לחבר כזה מפצל של 8 ל 2 של 6 ש בא עם הכרטיס מסך...אבל לא עוזר עדיין יש את הקול הזה...כרגע מחובר אליו חיבור PCIE 6 +2 נוספים.

כזה pcie6plus2.jpg

מאוד מוזר לא יכול להיות שזה בא מספק...הספק חדש אצלי כולה חודשיים גג...

פורסם
  • מחבר

אחיי יש לי אותוו כרטיס בידיוק כמוו שלךך וגם לי יש את זה בימיוחדד בקרייסיסס ווארהדד באמתת מה עושיםם??

איזה ספק יש לך?

פורסם

אחי זה לא מהספק בוא אני יגיד לך היצרנית לא משהוא לי יש את אותו כרטיס עם אותו יצרן והוא עושה מלא בעיות תיראה מה קרה לי ב dmc4 http://www.zix.co.il/images/z-660791251.JPG והמעלות במנוחה 38 מאמץ 53 החלפתי את הכרטיס פעמייםם ולא עזרר לדעתי הבעיה היא כי אני לא יודע לחבר אותו טובב מישהוא יכול להסביר לי איך לחבר? שאני מיסתכל על הכרטיס מחחובר אליו חיבור PCI-E אחד שיש לו 6 פינים אבל רק אחד כזהה זה בסדר או שאמור להיות לי עוד PCI-E ויש לי ספק corsiar 550wtt

פורסם
  • מחבר

תסתכל בתמונה שהעלתי כמה הודעות למעלה...זה מה שצריך להתחבר...או זה או שתי חיבורים של 6 בעזרת המפצל שבא עם הכרטיס...בשנייהם זה לא משנה ועדיין יש את הרעש!

פורסם

שאני מיסתכל מהמחשב אני רואה שמחובר לכרטיס חיבור PCI-E אבל רק אחד! אמור להיתחבר לשם עוד כבל PCI-E?

פורסם
  • מחבר

בכרטיס יש רק כניסת חשמל אחת והיא PCIE של 8...אם אצלך מחובר רק כבל של PCIE של 6 (פינים) אז זה יכול לגרום לארטיפקטים שלך...

בקופסא של הכרטיס יש לך מפצל מ 8 לשתיים של 6 PCIE....תבדוק

פורסם

אהה אז אתה אומרר שלכרטיס אמורים להיות לי עוד חיבור של PCI-E של 6 פינים שיתחבר לכרטיס?? בקיצור שיהיו מחוברים לכרטיס שתי חיבורי PCI-E שכל אחד מהם הוא עם 6 פינים?

עריכה|אחשיו היסתכלתי שוב מארז ושמתי לב שלכרטיס מחובר PCI-E ויוצא מישם כמו חיבור וממש לידו יש עוד 2 פינים כמו שהבאתה בתמונה והם ממש אחד ליד השני אז ככה זה אמור להיות?? כי אמרו לי שצריך להיות 2 של 6 פין אז תסביר לי בבקשה

פורסם
  • מחבר

אהה אז אתה אומרר שלכרטיס אמורים להיות לי עוד חיבור של PCI-E של 6 פינים שיתחבר לכרטיס?? בקיצור שיהיו מחוברים לכרטיס שתי חיבורי PCI-E שכל אחד מהם הוא עם 6 פינים?

עריכה|אחשיו היסתכלתי שוב מארז ושמתי לב שלכרטיס מחובר PCI-E ויוצא מישם כמו חיבור וממש לידו יש עוד 2 פינים כמו שהבאתה בתמונה והם ממש אחד ליד השני אז ככה זה אמור להיות?? כי אמרו לי שצריך להיות 2 של 6 פין אז תסביר לי בבקשה

כמו שאמרתי ככה זה צריך להיות וכן יש אפשרו שתחבר שתי PCIE של 6 בעזרת המפצל שמגיע עם הכרטיס מסך...וכמו שמרתי זה לא משנה כי עדיין יש את הרעש....

שלחתי מכתב לZOTAC נראה מה יגידו כעיקרון הרעש לא מפריע לי יותר מפריע לי הקירור הסטוק של הכרטיס מאוד רועש במאמץ...

פורסם

אני לא מנסה לשחק עם חיבוריי המתחח ביגלל הרעשש ביגלל שיש לי כל מיני בעיות ליפעמים משחקים ניתקעים ליפעמים שאני ניכנס למשחק כלשהוא כמו dmc4 אז איך שניכנסתי הוא יצאא וניהיו מלבנים סגולים וירוקים וביגלל זה אני שואל עם זה תקין איך שחיברו ליי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים