עבור לתוכן

בעיה שאני לא מצליח ליפתור הרבה זמן כמו מסכים סגולים וירוקים מחשב קופא

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה יש לי בעיה שאני הרבה זמן לא מצליח ליפתורר

הינה המיפרט אני יקצר למי שאין כוח ליקרוא

e8400

p5ql-e

ocz2x2

500gb

zotac 9800gtx+

corsiar 550wtt

טוב אז הבעיה היא כזאת ליפעמים שאני ניכנס למשחקק אז איך שאני ניכנס הוא יוצא ויש מלבנים ירוקים וסגולים ולעיתים רחוקות המחשב ניתקע כולו קופא. וב dmc4 עם אני שם את ה quality על high או super high הדמות נימרחת כזהה בסירטונים וזה תמיד באותם קטעים הינה תמונה http://www.zix.co.il/images/z-660791251.JPG ועם אני שם את ה quality על low זה לא קורה! וגם ב אססין קריד אז מתי שאני לוחץ על הכפתור שמיתמקד באנשים וחוזרר אז למעלה במסך בצד שמאל יש כמו ריבועים כאלה שחורים שזזים ורק עם אני ניכנס להגדרות גראפיקה ומבטל את האפשרות POST FX אז הבעיה נעלמת למה זה קורה?? אני חשבתי על שאולי לא מגיע מספיק חשמל לכרטיס מסך יכול להיות? כי שמעתי שצריך לחבר את הכרטיס לחיבור 2 כפול 6 פינים ואני לא יודע איך KSP שמוו לי אותו! והם הרכיבוו את המחשבב ויש לי דרייברים הכי מעודכנים 181.20 ניסיתי גם ישנים יותר ולאא עזרר והכרטיס ממש חדש מהקופסאא

אני כזה מבואס הוצאתי את כל הכסף שלי על זהה וכל כך הרבה תקלותת אני מה זה מבואס מזה אז לדעתכם לישלוח לתיקוןן? ואולי אתם יודעים מה הבעיה?

תודהה רבה!

פורסם

1 תבדוק טמפרטורות של הכרטיס מסך

2 תריץ 3DMARK לכרטיס

3 בדוק את הספק כוח שלך על מחשב אחר כדי לוודא תקינות כך גם לכרטיס מסך זה יעזור לך לדעת מאיפה הבעיה בדיוק

פורסם
  • מחבר

כן אבל תיראה עם אני ישים להם את כל המחשב שםם הם יבדקוו אותו אני צודק? כי יש לי אחריות והם הרכיבו אז הם צריכים לדעת מאיפו הבעיה?

וטמפרטורות במנוחה 38 מאמץ 53 שמישהוא יעזור בבקשהה

פורסם

אם יש לך אחריות אז אל תעשה משחקים ופשוט תתן להם את המחשב לבדיקה.

פורסם
  • מחבר

כן יש לי אחריות ועם אני נותן להם את המחשב ככה הם חייבים לתקן אותו?? לא משנה מה?

פורסם

כל עוד לא עשית משהו שמבטל את האחריות אז כן, לנסות בטוח לא מזיק.

הם יכולים לעשות גם בקלות דברים שאתה לא תוכל לעשות כל כך בקלות, כמו לבדוק כרטיס מסך אחר, ספק וכו'...

פורסם
  • מחבר

אבל זה יהיה להם קשה כי שהמחשב ניתקעע זה נדירר וגם המסכים הסגולים מה אתה מציע לעשות?

פורסם

כתבת שאתה חושב שהכרטיס צריך שני חיבורי חשמל. ווידאת שיש לו את זה?

פורסם
  • מחבר

בדקתי ויש לי חיבור של 6 פין ועוד חיבור של 2 פין ככה זה בסדר?

פורסם

והכל מחובר?

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת הכל מחוברר? מחובר לי ביחדד 8 פין אחשיוו רציתי לדעתת עם אני צריך לזהות את הבעיה ולהגיד להם מה היא? או שהם צריכים לישבור את הראשש ולחפש את מקור הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים