עבור לתוכן

מספר שאלות על Freezer Xtreme

Featured Replies

פורסם

היי,

1. האם מישהו יודע אם קירור Freezer Xtreme יתאים ללוח GIGABYTE EP45-DS3R ? - יש ללוח קירור NB בגובה 3 ס"מ בערך.

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2842

2. האם ניתן להשתמש בו ללא מאוורר (כלומר כקירור פסיבי)?

3. למארז HTPC השוכב שלי יש גובה של 14 ס"מ מהלוח, וגובה הקירור 13 ס"מ, האם זו תהייה בעייה? (למרות שנראה שהחום יוצא מאחור ולא מלמעלה - ויש לי מאוורר מוציא אוויר מאחור)

תודה

פורסם

1. הוא יתאים..

2. איזה מעבד יש לך ? אתה בOC ? ולא מומלץ להשתמש בו כפאסיבי במיוחד לא במארז HTPC שהסירקולציה מוגבלת..

3. זה יהיה די צפוף..ואם כבר לקנות קירור למה לו משהו יועדי לHTPC.בעל פרופיל נמוך...כגון: Zalman CNPS8000 או Scythe SAMURAI-Z..

פורסם
  • מחבר

יש לי היום AC ALPINE PRO - כי במקור לא תכננתי OC ל HTPC (שהוא גם מחשב משחקים)

אבל... בסוף החלטתי על OC וה ALPINE נתן לי להגיע עד E8400@3600 עם טמפ' סבירות אבל חמימות... נראה לי שבקיץ זה כבר יכול להתחמם מדי.

יש לי מארז HTPC יחסית גדול עם זרימת אוויר טובה SILVERSTONE GD01

פשוט נראה לי שה FREEZER XTREME שקט מאוד, ויחזיק OC ללא בעייה - ובנוסף קליל להתקנה, לא בא לי לפרק את הלוח אחרי שסידרתי את החוטים וכל..

*שקט זה פקטור חשוב ביותר מבחינתי*

פורסם

1. הוא יתאים..

2. איזה מעבד יש לך ? אתה בOC ? ולא מומלץ להשתמש בו כפאסיבי במיוחד לא במארז HTPC שהסירקולציה מוגבלת..

3. זה יהיה די צפוף..ואם כבר לקנות קירור למה לו משהו יועדי לHTPC.בעל פרופיל נמוך...כגון: Zalman CNPS8000 או Scythe SAMURAI-Z..

אתה אומר שלא כדאי להשתמש בוא כגוף קירור פאסיבי,אוקיי אבל איך לעזעזל אני מתקין עליו מאוורר ואיפה?

כי מהניסיון שלי עם ה פריזר64 הFINS שלו לא ממש מתאימים להברגת ברגים.

אם יש לך רעיון אשמח לדעת וגם איזה מאוורר אתה מציע לקירור?

פורסם

גם הקירורים שציינתי יאפשרו לך OC..אבל שקט וOC במארז HTPC לא הולך ביחד..אתה חייב לוותר קצת..

לבחור מעלי..הוא כבר מגיע עם מאוורר במרכז...ועל כל מקרה אפשר עם אזיקונים או כל לקומבינה אחרת..

פורסם
  • מחבר

היום עם OC קטן של 3000 ל 3600 ב E8400 יש שקט כי ה ALPINE שקט גם במהירות מקסימלית.

ולפי מה שקראתי...גם ה XTREME שקט מאוד במהירות מקסימלית עם המאוורר סטוק.. והוא אמור לתת ביצועי קירור טובים הרבה יותר מהALPINE.

(וגם לכן חשבתי שאולי הוא יכול לסחוב יפה ללא מאוורר, כי המאוורר שלו מסתובב די לאט ולא דוחף הרבה אוויר, ויש לי שני מאווררים אחוריים שיוציאו את האוויר החם מהמארז).

פורסם

גם לפי המבנה של הAC EX אפשר להבין שהוא לא נועד להיות פאסיבי..

מה שחשוב זה הסירקולציה הכוללת במארז..מה שבמארזי HTPC לא ממש נחשב למעולה..אתה רוצה..אתה מוזמן להיות הראשון שינסה..

מה שכן אני מציע לך למדוד את הקירור מראש שכן יש לך גם את הצינורות שבולטים מעליו..

פורסם

הגודל של הFREEZER XTREME הוא פשוט עצום... קשה לי לדמיין איך הדבר הזה ייכנס.

פורסם

יש אפשרות שהוא יכנס..לפי הגובה..אבל שוב..רוב הסיכוים שהוא יכסה לו חצי מהרכיבים..וגם מבחינת הגובה הדבר גבולי כמו שציינתי..

ובאופן די ברור הוא פשוט לא מתאים למארזי HTPC..

פורסם
  • מחבר

אוקיי... אז כנראה AC XTREME הוא לא הרעיון הכי טוב... (הנחתי שה-13 ס"מ גובה כוללים את הצינורות)

איך הנינג'ה מיני? יחזיק ק8400 ב OC פסיבית?

(ד"א האם הוא דורש פירוק הלוח להתקנה?)

אני פשוט מתכנן לחבר את המאוורר של ה CPU לFANBUS ולכבות אותו ברוב הזמן (להדליק אותו רק למשחקים)

מדובר אמנם על מארז HTPC, אבל די גדול יחסית - http://www.silentpcreview.com/article772-page3.html

פורסם

לא אין צרוך בפירוק הלוח אם..וכנ"ל לגביו..אם הוא יחזיק פאסיבי זה די נתון בספק...הכל עניין של מערכת וכו..

אי אפשר לנחש..במקרה הגרוע פשוט תתקין עליו מאוורר שקט יותר..

דרך אגב מה התקציב שלך ? שכן יש את הAXP-140 של TR שנחשב מצויין..והוא נמוך למדי (7 ס"מ)..אבל דורש פירוק של הלוח אם..

פורסם
  • מחבר

אין בעייה של תקציב.

אבל אני ממש לא רוצה לפרק את הלוח... עבדתי קשה לסדר ולהחביא את החוטים...

אז נינג'ה מיני יכול להיות טוב, ואת המאוורר אני אחבר לבקר-מאווררים (נשאר לי מאוורר שקט של NEXUS REAL SILENT 80)

אני אצטרך גם MX-2? או שמה שמגיע עם הנינג'ה מספיק איכותי?

(זה יתרון קטן של ה AC שמגיע עם MX2 מרוח מראש)

פורסם

אם אני לא טועה הAC מגיע עם MX1 מרוח.

לדעתי אין שום צורך להחליף את המשחה שיש עם הנינג'ה

פורסם

AC לא מציינת במפורש איזה משחה בדיוק..זה יכול להיות או MX1 או MX2 (בעבר שעדיין לא יצאה הMX2..זה היה קבוע)..

על כל מקרה זה לא כזה משנה..אם אתה רוצה..זה רק יטרום לטמפ' לרכוש MX2..אם לא גם המשחה שמגיעה עם הנינגה..תספק אותך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים