פורסם 2009 בינואר 1116 שנים אני רוצה להזמין היום בשעה טובה את האייפוד שאני מצפה לו כ"כ הרבה זמן. ואני צריך לדעת איך זה נראה הכי נורמלי, כבר החלטתי על משפט לחרוט (בערך), אבל אני לא יודע איך לכתוב אותו: האפשרות הראשונה היא ככה: שימו לב לרוק&רול 1. 2. 3. שימו לב גם לLay במקום lay 4. משלכם http://store.apple.com/us/engrave/MB565LL/A?mco=MTcyODEwNg אני יודע שזאת התעסקות בקטנות אבל אני לא יודע איך זה נראה הכי נורמלי. תעזרו לי לבחור
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים מחבר אתם משנים את כל המשמעות של המשפט זה לקוח מblack metal של venom המשמעות היא הרוק של האלים, לא האלים של הרוק הs בGODS זאת שייכות
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים מחבר אבל עם Of זה נשמע הרבה יותר טוב אני לא אוהב את המשמעות שזה מקבל... אבירם, בבקשה תצביע, שיהיה יותר קל לראות תוצאות.
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים אתם משנים את כל המשמעות של המשפט זה לקוח מblack metal של venom המשמעות היא הרוק של האלים, לא האלים של הרוק הs בGODS זאת שייכות אם זה שייכות, אז לא צריך גרש?
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים מחבר אם זה שייכות, אז לא צריך גרש?זהו שאני לא יודע אם חייב.יש כאלה שאמרו לי (וככה זה גם ברשת) שלא חייבים לשים גרש, אני חושב שאני בכל זאת אוסיף
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים god's - של אלוהים. gods - אלוהים ברבים (איך אומרים הרבה אלוהים בעברית? אלים, או אולי אלוהימים? עריכה: אלוהים יש רק אחד). gods' - של אלוהים ברבים (^^). אני היחיד שמעדיף את הראשון? lay down your soul to the god's rock 'n' roll :ylsuper:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.