פורסם 2003 ביולי 822 שנים ככה מה דעתכם על הגרסאה הזאת של המשחק האם הרפיקהשמוצגת שם היא הגרפיקה סופית? איך עובד אצלכם?תוך כמה זמן המשחק המלא יגיע לחנויות פחות או יותר?
פורסם 2003 ביולי 822 שנים מחבר לא יודע על איזה אלפה אתה מדבר הגרסאה הזאת היא אפילו לא אלפה היא מתוך תערוכה לכן היא הודלפה. לכמה מהחברים שלי יש אותה אבל אצלי היא בכל מקרה לא עובדת.
פורסם 2003 ביולי 822 שנים לא יודע על איזה אלפה אתה מדבר הגרסאה הזאת היא אפילו לא אלפה היא מתוך תערוכה לכן היא הודלפה. לכמה מהחברים שלי יש אותה אבל אצלי היא בכל מקרה לא עובדת.איזו תערוכה? E3? אם כן, של השנה או של שנה שעברה?האלפא הודלפה ע"י אחת מחברות השבבים הגרפיים (לא זוכר בדיוק איזו)
פורסם 2003 ביולי 822 שנים טוב, זה די קשה לענות לך אם אתה לא יודע להגיד על איזו גרסה אתה מדבר.אבל אני משער שהגרפיקה לא סופית לגמרי, אם כי היא לא תהיה כ"כ שונה בסוף.
פורסם 2003 ביולי 822 שנים מחבר בכל מקרה הנושא העיקרי של הנושא זה לראות ולהשוות איך זה עובד אצל האנשיםץ לא ממש התכוונתי לדבר על ההדלפה
פורסם 2003 ביולי 822 שנים האלפא הודלפה ע"י אחת מחברות השבבים הגרפיים (לא זוכר בדיוק איזו)ATI (שמח לספק את המידע) .
פורסם 2003 ביולי 822 שנים בכל מקרה הנושא העיקרי של הנושא זה לראות ולהשוות איך זה עובד אצל האנשיםאצל חבר שלי עם מפרט דומה לשלך רק עם GF 4 MX 440 הגרסא רצה דיי טוב...
פורסם 2003 ביולי 822 שנים אצל חבר שלי עם מפרט דומה לשלך רק עם GF 4 MX 440 הגרסא רצה דיי טוב...חחחח בטח דיי טוב, אצלי עם GeForce4 Ti4400, ברזולוציה 1024X768, אפשרות ה Bump Mapping מופעלת, Shadows off. המשחק ב 15-20FPS. אז איך אצל חבר שלך זה זז דיי טוב?אולי ב 640X480, והכל בדרישה הכי נמוכה יגיע ל 20-25FPS, שזה גם לא משהו.לנושא של הדיון, זאת גירסת האלפא, מה שאומר שבגירסא המלאה של המשחק צפויים להיות שיפורים.
פורסם 2003 ביולי 922 שנים בטח ,הרבה יותר טובאתה לא יכול להשוות את גירסאת משחק שהושלם לגירסא שהיא אפילו לא אלפה...
פורסם 2003 ביולי 922 שנים חחחח בטח דיי טוב, אצלי עם GeForce4 Ti4400, ברזולוציה 1024X768, אפשרות ה Bump Mapping מופעלת, Shadows off. המשחק ב 15-20FPS. אז איך אצל חבר שלך זה זז דיי טוב?אולי ב 640X480, והכל בדרישה הכי נמוכה יגיע ל 20-25FPS, שזה גם לא משהו.לנושא של הדיון, זאת גירסת האלפא, מה שאומר שבגירסא המלאה של המשחק צפויים להיות שיפורים.סביר להניח שהכל היה על הכי נמוך (אנ וחבר שלי לא הבנו כלום אח שלו סידר הכל במשחק) והמשחק רץ על בערך 20FPS לא גבוה במיוחד אבל אפשר להסתדר ...
פורסם 2003 ביולי 922 שנים סביר להניח שהכל היה על הכי נמוך (אנ וחבר שלי לא הבנו כלום אח שלו סידר הכל במשחק) והמשחק רץ על בערך 20FPS לא גבוה במיוחד אבל אפשר להסתדר ...בטוח שהכל היה על נמוך, כי לא יכול להיות שזה רץ לך בהגדרות כמו שאני שמתי על 20FPS. זה כמו להגיד ש GeForce4 MX440 משתווה ל GeForce4 Ti4400.
פורסם 2003 ביולי 922 שנים המשחק הסופי ירוץ הרבה יותר טובהוא בטוח יעבור אופטימיזצית וייעול קודהגירסא שהודלפה היא PRE-ALPHAזאת אומרת בשלבי פיתוח ראשוניים יחסית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.