עבור לתוכן

טלפון באמצע משחק רשת - מה אתם עושים?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי סתם שאלה לשאול אתכם.. מה אתם עושים מתי שאתם מקבלים טלפון באמצע משחק רשת שאי אפשר לעצור אותו?

נגיד ב-Crysis אפשר להיפסל ופשוט לא לבקש "שיגור חוזר" וזהו.

ב-COD אתה אוטומת חוזר לשחק...

מה אתם עושים תאכלס?

פורסם

אני באופן אישי, די מכור וקשה לי להספיק לי להפסיק באמצע.

הפתרון הוא די פשוט, אתה מסתכל על המספר של מי שמחייגן אליך,

לרוב האנשים מניסיון שלי (שים בצד רגע את החברה\אישה) אין בעיה שתחזור אליהם.

אז אתה חושב אם יקרה משהו נורא אם תחזור אליהם\אליו עוד 5 דקות, כשתגיע למקום מבטחים.

פורסם

אני נורא מתבאס אבל בכל זאת עונה, למזלי יש לי טלפון ליד המחשב.

עד לא מזמן שיחקתי Lineage2 באופן רציני, ואפילו בזמן pvp חשוב הצלחתי לענות לטלפון. זה שלא הייתי מרוכז וכל מה שאמרתי זה "כן, כן, כן , מה ?, כן כן ביי." כבר דבר אחר.

פורסם

קונטרול

אלט

ודליט

ועונה

מסיים וחוזר למשחק..

כולה משחק........

פורסם

למה קונטרול אלט דליט ?

פורסם

שיצא מהמשחק לשולחן עבודה

ואז אני חוזר למשחק ע''י שורת ההתחל אחרי השיחה ..

פורסם

רואים שלא קראת מה הוא שאל...

פורסם

עונה, בשביל מה עוד יש לי דיבורית שמחוברת כמעט כל הזמן?

פורסם

עם כל הכבוד למשחק, הוא פחות חשוב, בודאי שעונה... מצדי לעמוד במקום או רק לצלוף באנשים בלי לזוז :smile1:

פורסם

מחכה שמישהו אחר בבית יענה, כי הסיכוי שמישהו מתקשר אלי לטפון הוא 1 ל200(סיכוי קלוש כי מי שמחפש אותי מתקשר אלי לפון ישירות ואני מקסימום מחזיר SMS או עונה תוך כדי המשחק :P)

פורסם

אני פשוט עושה MUTE לרמקולים וממשיך לשחק, אם אני רואה שהולכת להיות שיחה ארוכה אני נאלץ לעצור אשכרה ולצאת מהשרת (BF2).

פורסם

עונה ומשחק תוך כדי.

פורסם

תלוי. זה לא חייב להיות הטלפון , יש לי גם ילדה בת שנה ואישה שמדי פעם מבקשת ממני דברים. אני פשוט קם ונותן לאנשים להפוך אותי למסננת.

אני די מכור ל infantry online במשחק CTF אבל יש דבר אחד שאני לא וזה - תחרותי ברמה האישית. מצידי שיהרגו אותי 1000 פעמים זה לא משפיע בכלום על ההנאה שלי במשחק. הבעיה היחידה שלי זה שאחרי דקות ספורות של IDLE המשחק מעיף אותי לspectator ואז לפעמים אני צריך לחכות בתור כדי לחזור למשחק :pissed:.

אני כל הזמן נותן את משנתי בנושא והנה הדברים שאני מיחס אותם לnewbies :

- יחס הריגות-למוות - במשחק CTF הניצחון לרוב תלוי בהקרבה עצמית ולרוב מי שתוקף הרבה מקבל את התואר של most deaths ומי שמגן הרבה לרוב מקבל את התואר של most kills .

- דו קרב - אם מישהו עושה דו קרב הוא עושה משהו לא נכון כי בין היתר הוא מבזבז זמן שהוא יכול להשתמש בו כדי להביא את הקבוצה שלו להשגים (להשיג דגלים , להדוף התקפות אויב וכו) וגם טקטית זה מטופש וגם לוקח המון זמן. אני לרוב אומר שלעשות דו קרב נחשב ל"עבירה חמורה" וזו חובתו של כל שחקן להפריע למי שעוסק בזה. מי שמנהל דו קרב במשחק קבוצתי גוזל מקום של מישהו שיושב בתור שיכול לשחק.

המטרה האמיתית של המשחק היא להשפיל את האויב ע"י ניצחון או מה שנקרא "לחלוב" (למשוך זמן ואז לנצח כדי לקבל "פרס" יותר גדול).

אני גם כל הזמן מעצבן אנשים בזה שאני אומר שאני רוצה שוב לשלם למשחק כדי שאני לא אצתרך לעמוד בתור. כסף יש לי אבל זמן הוא מצרך מוגבל.

פורסם

לשמחתי ב-L4D יש את אופציית ה- TAKE A BREAK כשאתה מת להשתין או צריך לדבר בטלפון

פורסם

מה לא ידעתי שיש דבר כזה חחחחח

מזה L4D?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים