פורסם 2003 ביולי 822 שנים בביקורת שהיתפרסמה היום לוקח הלוח של MSI את הפרס ללוח הטוב ביותראיך זה יכול להיות הרי הכל הביקורות עד היום לוקח הלוח של ABIT אן ASUS אבל אצל טום שתי הלוחות הללו איפושהוא האמצע.מישהוא יכול לתת הסבר לכך?http://www17.tomshardware.com/motherboard/20030707/index.html
פורסם 2003 ביולי 822 שנים מחבר אם doc שזה דינאמיק אוברקלוקינג הוא ראשון בפער ענק ובלי הוא עדין בין הראשונים אם לא ראשון
פורסם 2003 ביולי 822 שנים אם זה לא באיזה פער עצום שמעלה חשד אז מה הבעיה ?זה לא ש MSI חברה רעה או משהו.
פורסם 2003 ביולי 822 שנים זה לא ש MSI היא חברת קבר או אחת שידועה במוצריה הפחות טובים...אבל מצד שני, אם ביקורת אחת אומרת דבר אחד ואחרות אומרות אחר, אז זה מעורר תהיות.ד"א מזה doc (מזה עושה/ך\למזה משמש...)?
פורסם 2003 ביולי 822 שנים מחבר doc=dynamic overclocking כלומר הלוח מבצע המהרה באופן אוטומטי ובאופן חכם בלי סיכונים
פורסם 2003 ביולי 822 שנים ואם לדוגמא אני רוצה לעשות אוברקולק במהירות שאני רוצה אני יכול לבטל את האפשרות של הDOC ולעשות אוברקלוק גבוה כרצוני?האם לוח זה של MSI יותר טוב באוברקלוקינג מאשר הASUS P4C800 Deluxe?
פורסם 2003 ביולי 822 שנים מחבר אין לי מושג אחי אבל ניראה לי שאני יקנה את הלוח של MSI כי האתר של טום ממליץ עליו ובסקירה שענקית של anandtech הלוח הנ"ל לא נבדק. את הבדיקה אפשר לראות כאן: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1831
פורסם 2003 ביולי 922 שנים MSI חברה מצוינת לדעתי בלוחות אם ואף הכי טובה נכון לעכשיו וגם בתערוכה בארץ היה מכירה של הלוחות אם החדשים שלה וMSI יצרו ציפסט חדש משלהם שהם יצרו בעצמם נדיר מאד לראות את MSI יוצרים טכנולוגיות משלם!!!
פורסם 2003 ביולי 922 שנים מחבר זה עדין לא עונה למה בכל האתרים הלוח הזה הוא בינוני ואצל טום הוא הכי טובמה יש גרסה חדשה של ביוס שלא הישתמשו בה בשאר הביקורות או אולי אצל טום הישתמשו במעבד 3.2 החדש ואולי הלוח הנ"ל עובד הכי טוב רק אם המעבד הזה.מגידו לי מה אתם חושבים.
פורסם 2003 ביולי 922 שנים הלוח לקח אצל טום בגלל שהם לא כיבו את הdoc ובגלל זה התוצאה שלו כל הזמן היתה טובה
פורסם 2003 ביולי 922 שנים מחבר אתה לא צודק.נכון כשdoc עובד אז המעבד רץ במהירות 3.6 בערך אבל כשהוא לא רץ אז המהירות היא 3.24 בערך נכון שזה יותר מהיר מהABIT שרץ ב3.205 אבל הפער בביצועים גדול בהרבה ומגיע עד ל 20-30 פרימיים בשניה במחשקים ובהפרש של 600 נקודות ב3DMARK 2001. אפשר לומר שפער ענק כזה לא נותן הפרש של 35 מגהר"ץ במהירות שעון של המעבד. כנראה הלוח משיג את ההפרש בזכות בדרים אחרים.בתמונה אפשר לראות שהלוח של MSI ללא DOC שני ואם DOC הוא ראשון להפרש גדול. (הפרש של 400 מגהר"ץ נותן את זה) אז מה אתם אומרים על זה?
פורסם 2003 ביולי 922 שנים *שיעול*שוחד*שיעול*כמעט כל סקירות לוחות האם האחרונות של טוםהיו דרסטית שונות משל האחרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.