עבור לתוכן

הMSI NEO2 לוקח אצל טום איך זה יכול להיות?

Featured Replies

פורסם

בביקורת שהיתפרסמה היום לוקח הלוח של MSI את הפרס ללוח הטוב ביותר

איך זה יכול להיות הרי הכל הביקורות עד היום לוקח הלוח של ABIT אן ASUS אבל אצל טום שתי הלוחות הללו איפושהוא האמצע.

מישהוא יכול לתת הסבר לכך?

http://www17.tomshardware.com/motherboard/20030707/index.html

• תגובות 32
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לו dynamic overclocking, אולי לא ביטלו אותו במבחן.

פורסם
  • מחבר

אם doc שזה דינאמיק אוברקלוקינג הוא ראשון בפער ענק ובלי הוא עדין בין הראשונים אם לא ראשון

פורסם

אם זה לא באיזה פער עצום שמעלה חשד אז מה הבעיה ?

זה לא ש MSI חברה רעה או משהו.

פורסם

זה לא ש MSI היא חברת קבר או אחת שידועה במוצריה הפחות טובים...

אבל מצד שני, אם ביקורת אחת אומרת דבר אחד ואחרות אומרות אחר, אז זה מעורר תהיות.

ד"א מזה doc (מזה עושה/ך\למזה משמש...)?

פורסם
  • מחבר

doc=dynamic overclocking כלומר הלוח מבצע המהרה באופן אוטומטי ובאופן חכם בלי סיכונים

פורסם

ואם לדוגמא אני רוצה לעשות אוברקולק במהירות שאני רוצה אני יכול לבטל את האפשרות של הDOC ולעשות אוברקלוק גבוה כרצוני?

האם לוח זה של MSI יותר טוב באוברקלוקינג מאשר הASUS P4C800 Deluxe?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג אחי אבל ניראה לי שאני יקנה את הלוח של MSI כי האתר של טום ממליץ עליו ובסקירה שענקית של anandtech הלוח הנ"ל לא נבדק. את הבדיקה אפשר לראות כאן: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1831

פורסם

אני כבר קניתי

;D ;D ;D ;D

פורסם

MSI חברה מצוינת לדעתי בלוחות אם ואף הכי טובה נכון לעכשיו וגם בתערוכה בארץ היה מכירה של הלוחות אם החדשים שלה

וMSI יצרו ציפסט חדש משלהם שהם יצרו בעצמם נדיר מאד לראות את MSI יוצרים טכנולוגיות משלם!!!

;)

פורסם
  • מחבר

זה עדין לא עונה למה בכל האתרים הלוח הזה הוא בינוני ואצל טום הוא הכי טוב

מה יש גרסה חדשה של ביוס שלא הישתמשו בה בשאר הביקורות או אולי אצל טום הישתמשו במעבד 3.2 החדש ואולי הלוח הנ"ל עובד הכי טוב רק אם המעבד הזה.

מגידו לי מה אתם חושבים.

פורסם

הלוח לקח אצל טום בגלל שהם לא כיבו את הdoc ובגלל זה התוצאה שלו כל הזמן היתה טובה

פורסם
  • מחבר

אתה לא צודק.

נכון כשdoc עובד אז המעבד רץ במהירות 3.6 בערך אבל כשהוא לא רץ אז המהירות היא 3.24 בערך נכון שזה יותר מהיר מהABIT שרץ ב3.205 אבל הפער בביצועים גדול בהרבה ומגיע עד ל 20-30 פרימיים בשניה במחשקים ובהפרש של 600 נקודות ב3DMARK 2001. אפשר לומר שפער ענק כזה לא נותן הפרש של 35 מגהר"ץ במהירות שעון של המעבד. כנראה הלוח משיג את ההפרש בזכות בדרים אחרים.

בתמונה אפשר לראות שהלוח של MSI ללא DOC שני ואם DOC הוא ראשון להפרש גדול. (הפרש של 400 מגהר"ץ נותן את זה)

אז מה אתם אומרים על זה?

פורסם

זה עדיין לא עונה על השאלה מדוע באתרים אחרים זה תמיד ABIT או ASUS מנצחים ?!

פורסם

*שיעול*שוחד*שיעול*

כמעט כל סקירות לוחות האם האחרונות של טום

היו דרסטית שונות משל האחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים