עבור לתוכן

טלוויזית CRT שמשמיעה צפצוף

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש אצלי בחדר טלוויזיה 27" של PILOT בת 5-6 שנים, שמשמיעה כל הזמן צפצוף מעצבן. (כמו מתי שמדליקים, רק הרבה יותר חזק)

זה לא קשור לרמקולים כי בכל רמה של ווליום זה עושה את הצפצוף באותה עוצמה - אבל מה שמאוד מאוד מוזר, זה שהטלוויזיה מצפצפת רק מתי שהיא בזווית נורמלית (מול הצופה), כאשר מסובבים אותה כמעט עם הצד לצופה הצפצוף מפסיק.

בדקתי מס' פעמים את החיבורים, הכל בסדר...

היא מפסיקה את הצפצוף לכמה שניות גם אם נותנים לה מכה חזקה ליד הרמקולים.

למישהו יש רעיון\פתרון? כי הצפצוף ממש גורם לכאבי ראש, ומעיק במיוחד בלילה.

פורסם

גם אצלי זה ככה ניראה לי זה ככה בטלויזיות ג'נריות!

במיוחד שיש צבעים בהירים ושרוב התמונה לבנה!

הטלויזיה שלי היא לא כזאת ישנה בערך שנה או קצת יותר וזה ככה מהתחלה!

פורסם
  • מחבר

גם אצלי זה ככה ניראה לי זה ככה בטלויזיות ג'נריות!

במיוחד שיש צבעים בהירים ושרוב התמונה לבנה!

הטלויזיה שלי היא לא כזאת ישנה בערך שנה או קצת יותר וזה ככה מהתחלה!

לא, הקטע של הלבן זה עוד בסדר...אצלי הצפצוף מגיע לרמות בלתי נסבלות של ממש ועוד בתדרים נמוכים יחסית שקל מאוד לשמוע אותם (לעומת הצפצוף הרגיל), ועוד שהצפצוף כ-ל הזמן, לא משנה באיזו רמה הצבעים ולא משנה כלום, מה שממש מוזר זה שהיא מצפצפת רק בזווית מסויימת!

פורסם

הצפצוף נובע מהרענון של המסך. כמו שנאמר, זאת מחלה של טלוויזיות ג'נריות בעיקר (או טלוויזיות טובות מקולקלות). לא חושב שיש לך יותר מדי מה לעשות.

פורסם
  • מחבר

הצפצוף נובע מהרענון של המסך. כמו שנאמר, זאת מחלה של טלוויזיות ג'נריות בעיקר (או טלוויזיות טובות מקולקלות). לא חושב שיש לך יותר מדי מה לעשות.

ומה לגבי הזווית?

פורסם

משהו שם לא יושב כמו שצריך, תחשוב על זה שבעיית איכות הרכבה. לפעמים מכות יכולות לעזור בנושא (כמו בכל נושא בחיים :)).

פורסם
  • מחבר

משהו שם לא יושב כמו שצריך, תחשוב על זה שבעיית איכות הרכבה. לפעמים מכות יכולות לעזור בנושא (כמו בכל נושא בחיים :)).

זה ממש מוזר, האם זה יכול להגרם בעקבות חום (הטלוויזיה בתוך מקום המיועד לה אך היא בדיוק ממלא אל כל החלל אז חום מצטבר מאחורה ולא בורח מהצדדים) \ קרינה או מגנטיות בקיר? (קרה לי כבר מקרה בבית הישן שהיה קיר מזויין אלקטרומגנטי שהיה משפיע על הטלוויזיה שהיתה לידו)

פורסם

האמת שאני לא יודע, אבל תנסה, אולי תגלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים