פורסם 2009 בינואר 1016 שנים http://tms.co.il/product/6321 ראיתי ש-TRUE רגיל עולה 440 בערך אם הוא מתאים ל-LGA1366, ככה שאם הגרסא מנחושת באמת מתאימה, אני מאמין שאקנה אותה במקום.. וויתרתי גם על קירור המים, יותר מדי התעסקות
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים אתה גם שואל וגם עונה?מה הייתה מטרת הפוסט הזה?בכל מקרה , לפי TMS הוא מתאים גם ל-1366.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מחבר זה העניין.. לפי TMS הוא מתאים, אבל אני לא יודע אם זו טעות או שהוא באמת מתאים.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים יש ל THERMALRIGHT אתר... http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/true-copper/product_cpu_cooler_t_copper.html מתאים...
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מחבר אתה טועה. אני נכנסתי לאתר כבר קודם וראיתי שהיה רשום שהוא לא מתאים. בגלל זה אני שואל, אני לא מבין למה TMS משווקים אותו כמתאים אם ט'רמלרייט מוציאים אותו מהמפעל כלא מתאים.ההתאמה ל-LGA1366 שכתובה שם היא ממש סתם. הם פשוט ממליצים על מתאם ל-LGA1366 כדי שהוא יתאים.. ודבר כזה אי אפשר להשיג בארץ.מישהו כבר רכש מ-TMS את הקירור הנ"ל ויכול להגיד לי מה קורה פה?
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים Support Intel Core i7 Processor (optional )אם יש מתאם לתושבת אז למה שהוא לא יתאים?
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים יכול להיות שTMS מוכרים אותו כבר עם המתאם ולכן הם רושמים שהוא מתאים.מה הבעיה תעשה להם טלפון ותשאל אותם.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים אתה טועה. אני נכנסתי לאתר כבר קודם וראיתי שהיה רשום שהוא לא מתאים. בגלל זה אני שואל, אני לא מבין למה TMS משווקים אותו כמתאים אם ט'רמלרייט מוציאים אותו מהמפעל כלא מתאים.ההתאמה ל-LGA1366 שכתובה שם היא ממש סתם. הם פשוט ממליצים על מתאם ל-LGA1366 כדי שהוא יתאים.. ודבר כזה אי אפשר להשיג בארץ.מישהו כבר רכש מ-TMS את הקירור הנ"ל ויכול להגיד לי מה קורה פה?תרים טלפון ל TMS תשאל אותם עם הקירור שהם מוכרים מגיע עם המתאם הנ"ל... הכי פשוט ויעיל שאתה יכול לעשות...
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים אתה בכלל מודע למשקל ולסכנות של קירור כזה?!סכנות ? למה צריכות להיות סכנות?
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים בעיקרון גם TR מזהירים לגביו בהתקנה אנכית. לי נראה שהוא יותר מתאים למארזים בהם הלוח שוכב. (HTPC גדולים)
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים אם אתה רוצה להשתמש בו נראה לי שכדאי שתשקול לקנות מארז שוכב או פשוט להשכיב את המארז כשהלוח פונה לרצפה.לא צריכה להיות בעיה כלל, אולי רק עם הכונן DVD אבל בשביל זה יש תופסנים שימנעו מהדיסק ליפול בכוננים החדשים.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים בעיקרון גם TR מזהירים לגביו בהתקנה אנכית. לי נראה שהוא יותר מתאים למארזים בהם הלוח שוכב. (HTPC גדולים)משקלו של הTR מנחושתשקול למשקל של 2 TR רגילים+תוסיף עוד איזה קירור סטוק של אינטל+עוד 2 מאוררים של 120MMמשקל גוף הקירור עם מאורר 1200M בודד יעמוד על כ2 קילוגרם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.