עבור לתוכן

העברת קבצים ממחשב אחד לשני ברשת ביתית.

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז אני כנראה קונה מחשב חדש בחודש הקרוב, המפרט כבר מוכן והדבר היחיד שמעקב את ההזמנה זה.. אבא קמצן.. אבל גם העובדה שיש לי הרבה מאוד קבצים במחשב הזה שאני לא רוצה לאבד, וחשבתי שזה יהיה רעיון טוב להעביר את כל הקבצים מהמחשב שלי שמהווה את המחשב הראשי ברשת ( מדובר במשהו כמו 12 ג'יגה, ולא לא של פורנו, בעיקר מוזיקה אם זה משנה ), למחשב השני בבית שלמזלי מצוייד בכונן קשיח גדול מספיק בשביל לקבל בברכה את תיקיית המוזיקה שלי :)

עכשיו, אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה או אם זה אפשרי בכלל? אני משתמש ב-WINDOWS XP PRO SP2 ואשמח אם מישהו מהתותחים כאן ידריך אותי בעניין הזה.

תודה מראש, גיא. :)

פורסם

אוקיי אז אני כנראה קונה מחשב חדש בחודש הקרוב, המפרט כבר מוכן והדבר היחיד שמעקב את ההזמנה זה.. אבא קמצן..

אז תמצא עבודה ילדונצ'יק

ככה גם תלמד את הערך של מה שאבא שלך עושה למענך וגם תהיה פחות תלוי בו :) (ואולי אפילו תהיה פחות חוצפן)

פורסם

אז תמצא עבודה ילדונצ'יק

ככה גם תלמד את הערך של מה שאבא שלך עושה למענך וגם תהיה פחות תלוי בו :) (ואולי אפילו תהיה פחות חוצפן)

מסכים, דבר נוסף הוא שברגע שאתה קונה לעצמך את המחשב אתה נהנה ממנו הרבה יותר .

עכשיו לעיניין,

למה שלא תחבר את הHD למחשב שלך ,תעשה COPY PAST וזהו?

פורסם
  • מחבר

Grave_Digger לא שזה בידיוק עניינך, אבל ההערה על אבא שלי הייתה בצחוק, הוא לא מתלהב מהרעיון אבל הוא כבר הסכים. עבדתי בימי חמישי שישי בחודשים האחרונים, חסכתי 3200 שקל, ואני רוצה מחשב ב-4000 לפי המפרט שבנו לי בפורום מפרטים. מי אתה שתקרא לי חוצפן אגב? אני חייב לך משהו, אני מכיר אותך?

למעשה התעלמת לגמרי מהשאלה שלי רק בשביל לשלוח לי עקיצה אישית, זה היה טיפשי ומיותר.

LL@SS -

זה גם רעיון אבל אני בכל זאת רוצה לעשות את זה בדרך שציינתי, הרבה יותר פשוט וגם יכול לשמש אותי בעתיד.

פורסם

רק אל תיקח את זה קשה...

ולעניין

קיימת אצלך כבר רשת בין שני מחשבים?

תאפשר שיתוף קבצים, תגדיר את התיקיות שאתה רוצה לשתף, ותיגש אליהם דרך my network places

כל המידע כבר קיים בפורום. יש סטיקי לשיתוף קבצים בראש העמוד הראשי של פורום רשתות.

מאוד פשוט להבנה ומהיר לביצוע.

תצליח

פורסם
  • מחבר

אין שם כלום...

יש שם משהו על שיתוף אינטרנט ICS אבל לא על שיתוף קבצים.

פורסם

חברה

הדיון הוא על העברת קבצים ולא על היחס של הבחור עם אביו

אם הוא חיי על אביו או שמשפחתו חייה עליו זה לא מעניניינו כל וכלל

הוא בחר להיתבטא ככה וזכותו..

לעניין:

הוצא את הקשיח מהחדש אחרי שיש בו מערכת הפעלה

חבר אותו לישן בתור סלב

לאחר מכן פתח תקיה איפשהו בדיסק

שים את השירים

הוצא את הדיסק החדש שים אותו במחשב החדש

כנס לאיפה ששמת את התקיה

וזהו.

ורק אחריייייייי.. תמחוק את השירים מהמחשב הישן ...

פורסם

אמרת שהרשת כבר קיימת

תיכנס למאפיינים של התיקיה או הכונן שאתה רוצה לשתף

תגיע לכרטיסית ה"שיתוף"

ותסמן V ב"שתף תיקיה זו"

תוכל לגשת אליה מהמחשב השני דרך "my network places"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים