עבור לתוכן

זקוק ליעוץ בנוגע לקונפיגורציה עדיפה בתקציב 3200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

עבדתי בחופש שעבר והרווחתי 3200 ש"ח ( :yelclap:),

אז מחשבותיי הראשונות היו שמה שאני רוצה זה:

-רמקולים 5.1 שיתחברו למחשב.

-מסך 26" Full HD שיתחבר גם הוא למחשב.

אבל אז כמה חברים העלו כמה בעיות.

המוזיקה שאני שומע - היא מוזיקה שדורשת באס טוב, זוהי מוזיקת Hardstyle ובעצם כמעט כל המוזיקה שאני שומע דורשת באס למעט היפ הופ.

לכן, התחלתי לחשוב שכרטיס קול OnBoard פשוט לא יספק לי את מה שאני צריך.

בנוסף, הרבה יעצו לי שכדאי גם להוסיף מגבר בשביל לשפר את חווית השמע.

אז הקונפיגורציה השנייה, שהועלתה כפתרון לבעיות שציינתי, לא כוללת את המסך שלצערי היה חלק חשוב:

-רסיבר.

-רמקולים 5.1 שמתחברים לרסיבר.

-כרטיס קול איכותי.

איזו קונפיגורציה לדעתכם עדיפה? ואשמח לקבל המלצות לכרטיס קול\רמקולים\רסיבר שיכנסו בתקציב(3200 ש"ח).

תודה רבה!

פורסם

אם אפשר לפרט את גודל החדר וכמו כן שימושים נוספים של המערכת (האם היא תשמש גם לסרטים ומשחקים) זה יועיל מאוד.

כמו כן, האם אתה מוכן לקנות חלקים מיד שנייה?

פורסם

אם מדובר על אופציה של מגבר+רמקולים, אז בתקציב כזה לא תוכל לקנות משהו טוב מיד ראשונה.

מיד שניה לעומת זאת יש לך מגוון רחב מאוד.

אם אתה לא מעוניין ביד שניה, אז בתקציב כזה עדיף יותר לדעתי לקנות מערכת רמקולים ייעודיים למחשב, למשל ה Z5500 שנחשבת מעולה למשחקים וסרטים, וגם די סבבה למוזיקה (שוב, ביחס לרמקולים של מחשב). יש למערכת הזאת סאב מאוד מאוד חזק (יש אפילו סרטונים על זה ביוטיוב שמראים איך החדר רועד...) שאני מבין שזה מה שאתה מחפש בסוג המוזיקה שאתה שומע.

בכסף שישאר לך תוכל לקנות כרטיס קול (לדעתי לא הכרחי במקרה הזה שלא מדובר על מערכת בכמה אלפי שקלים), או לשמור בצד ולחסוך בשביל מסך טלויזיה כמו שרצית.

פורסם
  • מחבר

אם אפשר לפרט את גודל החדר וכמו כן שימושים נוספים של המערכת (האם היא תשמש גם לסרטים ומשחקים) זה יועיל מאוד.

כמו כן, האם אתה מוכן לקנות חלקים מיד שנייה?

גודל החדר הוא בסביבות 10\10.5 מטר מרובע.

המערכת תשמש בעיקר למוזיקה אך סרטים גם, אני משחק משחקים אבל אני לא זקוק לסאונד מדהים..

אני מוכן לקנות חלקים מיד שנייה אם המצב שלהם הוא טוב והמחיר גם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים