עבור לתוכן

שאלה בנוגע לצריבת דיסק DVD.

Featured Replies

פורסם

שלום , יש לי פרק של סדרה שאורכו כ-50 מתוך 13 שעד עכשיו יצאו . גודל 1980x1080 X264 1080p ושוקל 2.4 GB

הורדתי אותו וסיים להוריד , חילצתי מהרארים וזה פורמט MKV כלומר פורמט HD. ובכן אני רואה אותו במחשב באיכת יחסית גרועה ל-1080p

ניסיתי לצרוב בנרו ב-Burn DVD Video Disc אבלל הוא לא נותן לי הוא רק אומר שזה לא יכול להוסיף ל-Video_TS כלומר אין אפשרות.

עכשיו אני מנסה לקודד אותו ל-WMV באותו גודל ואותו קצב פריימים אבל זה בטח ישקול 7 ומשהו GB.

איך אני יכול לצרוב אותו בMKV ושיקרא לי אותו ב-DVD. דרך אגב DVD של סוני שקורא כאלה סוגים וטלויזיה גם של סוני 1080P שמחוברת HDMI

ניסיתי לצרוב אותו DATA אבל שם הוא לא קורא לי אותו ב-DVD..

תודה על העזרה.

פורסם

אם נתעלם מהדרך שהשגת את הקובץ...

איזה DVD של סוני קורא קבצים כאלה?

פורסם

שלום , יש לי פרק של סדרה שאורכו כ-50 מתוך 13 שעד עכשיו יצאו . גודל 1980x1080 X264 1080p ושוקל 2.4 GB

הורדתי אותו וסיים להוריד , חילצתי מהרארים וזה פורמט MKV כלומר פורמט HD. ובכן אני רואה אותו במחשב באיכת יחסית גרועה ל-1080p

ניסיתי לצרוב בנרו ב-Burn DVD Video Disc אבלל הוא לא נותן לי הוא רק אומר שזה לא יכול להוסיף ל-Video_TS כלומר אין אפשרות.

עכשיו אני מנסה לקודד אותו ל-WMV באותו גודל ואותו קצב פריימים אבל זה בטח ישקול 7 ומשהו GB.

איך אני יכול לצרוב אותו בMKV ושיקרא לי אותו ב-DVD. דרך אגב DVD של סוני שקורא כאלה סוגים וטלויזיה גם של סוני 1080P שמחוברת HDMI

ניסיתי לצרוב אותו DATA אבל שם הוא לא קורא לי אותו ב-DVD..

תודה על העזרה.

קורא את כל סוגי הדיסקים צרובים ,MP3 , JPEG .

· קורא DIVIX.

לא זה לא DIVX זה לא MKV ורוב הDVD שקימים לא מסוגלים להוציא איכות של 1080P אם בכלל קים נגן שמאפשר

כי חוץ מהשטח איכסון עצמו יש מיגבלה בכמה מידע יכול להיות מפוענח בכל רגע נתון

יש נגנים שעושים אופסקל איכותי לסירטי DVD אבל ספק אם יש כאלו שתאורטית מנגנים 1080P

חוץ מזה כל המערכת ביחד עלתה לך פחות מי 2000 תבין שזה לא נחשב מערכת איכותית

מערכת רצינית עולה הרבה יותר

פורסם
  • מחבר

המערכת מסוגלת להוציא 1080p כבר ראיתי סרט ב1080p מסוני שבאה להדגים ולהרכיב את כל המערכת.

חוץ מזה זה מראה פלט של 1080p ומחובר בHDMI ל-DVD

אבל אני לא יודע אם זה MKV או באיזה צורה צרבו את זה.

השאלה היחידה שלי איך אני יכול לצרוב את זה שיראו ב-HD בטלויזיה גם אם זה עושה OFFSCALE

פורסם

הנגן הזה לא יודע להציג 1080P אמיתי.

יש לו חיבור HDMI והוא נותן אות של 1080P אבל הוא עושה UPSCALING לסרט שהוא מציג.

כלומר, הוא לוקח סרט ברזולוציה נמוכה, הופך כל נקודה ל4 נקודות זהות ומציג את התמונה כאילו שיש בה יותר נקודות מהמקור. אבל האיכות לא משתפרת מזה.

הנגן לא יודע לקרוא MKV.

פורסם

המערכת מסוגלת להוציא 1080p כבר ראיתי סרט ב1080p מסוני שבאה להדגים ולהרכיב את כל המערכת.

חוץ מזה זה מראה פלט של 1080p ומחובר בHDMI ל-DVD

אבל אני לא יודע אם זה MKV או באיזה צורה צרבו את זה.

השאלה היחידה שלי איך אני יכול לצרוב את זה שיראו ב-HD בטלויזיה גם אם זה עושה OFFSCALE

מה שאמרו מיקודם הראו לך סרט DVD בUPSCALING

זה לא נגן בלו רי או HD-DVD וזה גם לא נגן מבוסס מחשב כזה או אחר אם יכולות להציג 1080P

אם המחשב שלך מספיק טוב תוכל לצפות בסרט באיכות הזאת דרכו

אבל לא דרך הנגן DVD שאין לו מספיק שטח איכסון ופינוח מידע מספיקים לזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים