פורסם 2009 בינואר 816 שנים יש לי שאלה בשביל אחותי,אם אני קונה מד USB אז אני אוכל לדעת דרך המחשב כמה גלשתי.וכמה מספיק לגלישה+בדיקת EMAIL בחודש?5GB מספיק או צריך 20GB תודה רבה
פורסם 2009 בינואר 816 שנים השאלה הראשונה לא הבנתי למה אתה מתכוון - הרחב והסברהשאלה השניה - תלוי כמה היא גולשת - בגדול יספיק 5 ג"ב - אפשר גם לאמוד את זה (קח SESSION יומי אופייני שלה ותבדוק כמה העבירה - תעשה אינטרפולציה לחודש)כל טוב,גבריאל
פורסם 2009 בינואר 916 שנים אם אתה גולש בYouTube או אתרים אחרים עם סטרימינג של וידאו ומקבל קבצים גדולים באימייל, אז זה יכול להגיע לנפח גדול.אאל"ט, אז בסלקום יש אפשרות של גלישה ללא הגבלה.
פורסם 2009 בינואר 916 שנים אתה מתכוון יש לסלקום "ללא הגבלה"תקרא את האותיות הקטנות, ללא הגבלה, אך במגבלות הטעם הטוב.
פורסם 2009 בינואר 916 שנים אתה יכול לפרט?מה זה אומר במגבלות הטעם הטוב?זה אומר שאסור לי לנצל את כל רוחב הפס שלי 24/7, או שיש מגבלה על נפח מסויים?אם יש מגבלה על הנפח, אז מהי המגבלה?
פורסם 2009 בינואר 916 שנים זאת אומרת שהם משאירים את זה לשיקולם הפרטי...כלומרתגלוש הרבה לא יקרה כלוםתגלוש הרבה יאיימו עליך בקנסתגלוש הרבה ינתקו אותךאי אפשר לדעת מה יקרה ומהן המגבלות... מה שכנראה יהיה זה שהמגבלה תחפוף את החבילה הגדולה בשוק כרגעואם עדיין לא מובן, הם לא מצהירים על נפח מסויים, משמע יכול להיות שתעבור אותו ויכול להיות שלא...ככה זה תמיד בסלקום, לא אוהבים לנסח דברים בצורה מדוייקתושחושבים על זה, יכול להיות שהמגבלה תהיה תלויה בגובה הניקוד של הקו שלך אצלם
פורסם 2009 בינואר 916 שנים מה זה אומר גובה הניקוד של הקו שלי אצלם?אתה מתכוון אם אני מדבר הרבה בסלולארי?מה אם אני קונה מהם כרטיס סים וקו רק בשביל המודם, ולא עושה שיחות?
פורסם 2009 בינואר 916 שנים אז במקרה הזה אני משער שיתייחסו אליך כמו לקוח עם הדירוג הנמוך ביותר...אל תקח אותי במילים, אבל מניסיון איתם, תמיד צריך לקרוא את האותיות הקטנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.