פורסם 2009 בינואר 2616 שנים שעה לפני הסוף משנים את התאריך בביוס ומפסיקים להתחבר לאינטרנט... חחחח.. גדול אגב, אני מאוד בספק שהשיטה (המשעשעת) שלך תעבוד בכלל. הטריק הזה של "להחזיר את השעון אחורה" הפסיק לעבוד כבר לפני 10 שנים בערך..
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים חחחח.. גדול אגב, אני מאוד בספק שהשיטה (המשעשעת) שלך תעבוד בכלל. הטריק הזה של "להחזיר את השעון אחורה" הפסיק לעבוד כבר לפני 10 שנים בערך.. תתפלא, זה עדיין עובד בהתקנת תוכנות לסלולרי למשל...
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים Ilan, zam, Nihility באיזה מפתחות השתמשתם?אני השתמשתי במפתח 64BIT על גרסא 64BIT, ואתם? אולי יש לזה קשר..לא. אני השתמשתי במפתח של 32BIT על גירסה 32BIT.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים חחחח.. גדול אגב, אני מאוד בספק שהשיטה (המשעשעת) שלך תעבוד בכלל. הטריק הזה של "להחזיר את השעון אחורה" הפסיק לעבוד כבר לפני 10 שנים בערך.. אבל למה אתה עושה סיפור מהתקנת מערכת הפעלה מחשד עוד כמה חודשים?
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מה זה למה? ככה. כי התקנת מערכת חדשה (נקיה ולא שדרוג) זה סיפור של ימים שלמים של הגדרות מחדש. זה לא נגמר ב-40 דקות של ה-Install... : אם אני מחליט לפרמט עכשיו את כונן C (שמכיל אצלי רק את מערכת ההפעלה ותו-לא, אפילו ה-documents and settings נמצאים בכונן D) ולהתקין את ה-XP מחדש - זה סיוט. ובכלל לא בטוח שאני אצליח לחזור לאותה מערכת שיש לי עכשיו. למשל, יש לי טוויק שמאפשר לי לארגן מחדש את האייקונים והחלונות ב-taskbar. איפה אני אמצא אותו עכשיו מחדש? צריך להתחיל לחפש הכל מחדש. אף אחד לא אמר שזה "לא אפשרי", אל תתלהב בקיצוניות שלך. אני רק אומר שזה באסה.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מה זה למה? ככה. כי התקנת מערכת חדשה (נקיה ולא שדרוג) זה סיפור של ימים שלמים של הגדרות מחדש. זה לא נגמר ב-40 דקות של ה-Install... : אם אני מחליט לפרמט עכשיו את כונן C (שמכיל אצלי רק את מערכת ההפעלה ותו-לא, אפילו ה-documents and settings נמצאים בכונן D) ולהתקין את ה-XP מחדש - זה סיוט. ובכלל לא בטוח שאני אצליח לחזור לאותה מערכת שיש לי עכשיו. למשל, יש לי טוויק שמאפשר לי לארגן מחדש את האייקונים והחלונות ב-taskbar. איפה אני אמצא אותו עכשיו מחדש? צריך להתחיל לחפש הכל מחדש. אף אחד לא אמר שזה "לא אפשרי", אל תתלהב בקיצוניות שלך. אני רק אומר שזה באסה. כמוני כמוך כם הבדל קטן, אצלי יש מה קוראים אותו בעיברית "בלאגן מסודר"...
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים למשל, יש לי טוויק שמאפשר לי לארגן מחדש את האייקונים והחלונות ב-taskbar. איפה אני אמצא אותו עכשיו מחדש? צריך להתחיל לחפש הכל מחדש.אף אחד לא אמר שזה "לא אפשרי", אל תתלהב בקיצוניות שלך.אני רק אומר שזה באסה.7 עושה את זה בלי שום טוויק 8)ברוך הבא לעתיד.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מה הקשר?זאת היתה דוגמה, אתה לא צריך להתלהב מזה ("העתיד", כבר פעם שניה שאתה משתמש במילה הזאת) כאילו שהמערכת הזאת היא הבייבי שלך שאתה פיתחת..
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים תביא עוד דוגמאות ואני אמשיך לשלול אותן עם העתיד!!! המחשב הוא הבייבי שלי, ואם אני יכול לשים לו כסאות נוחים יותר והגה כוח אז אני שם... מה התוכנה האחרונה שהתלהבת ממנה?
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים קח עוד דוגמה - בהתקנה מחדש אני אצטרך להגדיר מחדש את כל הגדרות הדרייברים שלי (בעיקר לכרטיס קול ומסך) - שים לב הגדרות ולא "התקנת דרייברים", אל תגיד לי "7 מתקינה הכל!". אני אצטרך להגדיר מחדש את כל ההגדרות של FFDSHOW, אני אצטרך לקבוע מחדש את כל שיוכי הקבצים שלי. למשל, שקובץ nfo יפתח ב-notepad ולא בדבר הזה של מיקרוסופט, וגם תוכנות מותקנות שאני אצטרך להתקין מחדש - winzip/rar/amp ועוד.אני אצטרך להתקין מחדש תוכנות רבות, למשל אופיס, adobe-ים למיניהם, ושאר תוכנות שעם כל הכבוד לזה שהן מותקנות בכונן D - עדיין לא יעבדו ללא התקנה מחדש כי את הדרייברים שהיו להן בסיפריה של הווינדוס מין הסתם נמחקו.אני אצטרך לחכות ימים כדי שרשימת ה-often used programs תתעדכן לרשימה שאני רוצה..ועוד ועוד...אז אתה יכול להישאר פאן בוי של מיקרוסופט, אין לי בעיה עם זה...אבל אם שאלת אותי למה אני עושה כזה "סיפור" מהתקנה של מערכת חדשה - אז הנה. אין לי עצבים לימים שלמים של הגדרות מחדש.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים NFO פותחים עם DAMN NFO Viewer יא נוב http://www.softpedia.com/get/Office-tools/Text-editors/DAMN-NFO-Viewer.shtml
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים תרגע עם השפה הזאת או שתמצא את עצמך במקום אחר.ויש לי את התוכנה הזאת (יותר נכון את קובץ ההתקנה שלה, העפתי אותה כי היא מחורבנת ואין לי מה לעשות איתה) מתאריך "יוםרביעי 18 יוני 2003, 17:21:18". אתה בכלל נולדת בתאריך הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.