פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים בויסטה לא הייתה לי בעייה כזאת, זה הציג את הכל והשתמשמתי בVISTA CODECS. עכשיו עברתי ל-7 אז אני מתקין WIN7 CODECS..ורק את לקבצים האלה הוא לא מציג THUMBNAILS, אבל את הקבצים עצמם אני מצליח לנגן זה כן..
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים גם אצלי זה לא מציג תמונה מתוך הסרט בסרטי HD, האמת שאני לא זוכר איך זה היה לפני.
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מה זה גירסת N? אתה מדבר על מערכת הפעלה 7 או המקודדים?על מערכת ההפעלהזו הגירסה בלי IE, מדיה פלייר וכנראה גם בלי הקודקים המובנים.זה בגלל הועידה שהיתה שאסרה על מייקרוסופט לשווק את התוכנות האלה על גבי מערכת ההפעלה
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים אהה.. האמת שאני נזכר עכשיו שגם ויסטה יצאה בגירסאות N האלה.. ובאמת זה בא בלי אקפלורר מדיה פלייר ועוד כמה דברים.
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים כי מה שנמנע ממך בגרסא הזו זה גם ככה קקה מיותר. גרסאות כאלו יהיו יותר זולות גם?
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים המחיר הוא אותו מחיר (אפילו יותר ;D בכמה מקרים) כי זה לא שיש להם אפשרות לקנות עם או בלי זה פשוט מוכרים באירופה רק גרסאת E/Nומבחינת המחיר לפחות לפי מה שראיתי שדפקו בפאונדים בבריטניה יוצא לך פי כמה וכמה על הגרסאה המלאה בדולרים בארה"בואם אתם מחפשים הפרשים במחירים אז עדיף לעבוד לחשב לפי שערי המטבע (כמו שאתם עושים למשחקים) או בכלל לא לבזבז זמן על שטויות ולקנות גרסאת באחד המבצעים (לפני שאיזה נגיד ימשיך לנסות להעלות את שער הדולר)אז מה אתה מרוויח באותו מחיר? כמה מגה מסכנים ופחות תוכנה שיכולה לשמש אותך לבמקרה חרום לגיבויחוץ מזה הגרסאותת הנ"ל יגבילו אותך לעשות שידרוג לWIN7 (אם אתה מאלה שלא עושים התקנה נקיה) מה גם שגרסאה הסופית צפויה לצאת יותר מאוחר רק אחרי שהאיחוד יאשר אותה סופית סופית
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים בוויסטה ה N היה אותו דיסק כמו הרגיל, והגרסא זוהתה והותקנה אוטומטית לפי הסריאל, זה לא ככה גם ב 7?
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים ראיתי שיצא גירסת Retailגם Professional Editionוגם Enterpriseמישהו מוכן להסביר את ההבדל בין זה לבין ה RTM
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים ^^^^^האם זה אומר משהו על הקדמת מועד ההשקה ?כי אם לא אז הגרסאות שיצאו הן סתם RTM שמישהו שינה משהו, לא ?
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים אני חייב להודות שמיקרוסופט שיחקו אותה עם ה 7 הם מוצאים או "מדליפים" כל שני וחמישי גירסה שונהמרוב גרסאות רוב המשתמשים מתייאשים ומחכים.הם הצליחו איתי. עד היום לא הורדתי שום גירסה של 7 מחשש שהיא לא תיהיה קרוב למושלמת.ושאני סתם יפרמט את המחשב ואחרי זה יתתחרט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.