פורסם 2009 ביוני 2316 שנים לא, אני פשוט עוקב אחרי הת'רד הזה וראיתי כמה פעמים זה נשאל ע"י אנשים שחשבו שהם יכולים לשדרג בחינם את הויסטה שלהם.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים לא, אני פשוט עוקב אחרי הת'רד הזה וראיתי כמה פעמים זה נשאל ע"י אנשים שחשבו שהם יכולים לשדרג בחינם את הויסטה שלהם.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מה ההבדל בין הבילדים [bUILDS] השונים? ומאיפה אני יכול להוריד אותם ומה כוללת ההתקנה שלהם? זה כמו להתקין את מערכת ההפעלה מחדש? צריך לפרמט את ההארד דיסק בשביל זה?
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מה ההבדל בין הבילדים [bUILDS] השונים? ומאיפה אני יכול להוריד אותם ומה כוללת ההתקנה שלהם? זה כמו להתקין את מערכת ההפעלה מחדש? צריך לפרמט את ההארד דיסק בשביל זה?אלו בדרך כלל תיקוני באגים, ולפעמים הוספות תכונות חדשות.אפשר להוריד אותם באתרי טורנט. וכן, זה דורש לפרמט ולהתקין מחדש.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים היי, אני נאלץ בעקבות התראת מיקרוסופט "לשדרג" לגרסאת ה RCיש לי בכונן אחר WINDOWS VISTAוהם כיום עובדים במקביל, איך הכי פשוט לפרמט את כונן ה 7, להתקין עליו את ה RCועדין שה BOOT יראה לי את הויסטה?האם להכנס להתקנה מהחלונות? או מהפעלה של המחשב (BOOT FROM DISK)תודה
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מה שלא עובד לי זה: call of duty 4, americas amry, need for speed most wanted[br]פורסם בתאריך: 23.06.2009 בשעה 08:54:50כשאני רוצה להיכנס למשחק הוא רושם לי איזו שהיא שגיאהמנסיון אישי לי אין בעיה לשחק בCOD4 וגם בMOST WANTED. הבעיה היא אצלך.תצלם את השגיאה שאתה מקבל וננסה לעזור.לדעתי לא מותקן אצלך DX9 זו הבעיה הנפוצה. צלם לנו את השגיאה בקיצור.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים משהו מוזר:אני מנסה לשדרג מבילד 7227 לבילד 7260 המדוברהבעיה היא שהוא אומר לי שהגרסה שמותקנת אצלי כרגע יותר חדשה ממה שאני מנסה להתקיןלמישהו יש פיתרון? ???
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים הספירה לתאריך התפוגה של הבטא התחיל, עוד שבוע מהיום הוינדוס "ייעלם".תגבו את הקבצים שלכם!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.