עבור לתוכן

Windows 7 RC - הRC זמין להורדה מאתר מיקרוסופט - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

רגע, אפשר לעשות UPGRADE לדוגמה מ-7100 ל-RC2?... (יכול להיות שבגלל זה היתה לנו אי הבנה...?)

shemiraz, הורדת DIRECTX מעודכן?

• תגובות 3.5k
  • צפיות 371.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא ידעתי שצריך,אני אנסה ואעדכן...

פורסם

צריך עזרה חברים , אני אצל חבר שרק קיבל מחשב חדש , עםSAPHIRE 4770 , 7400 , 4GB RAM P31-DS3L

התקנתי WINDOWS 7 7100 64 BIT '

ויש 2 בעיות:

1) כשאני פותח חלון או סוגר זה נסגר כזה לאט כזה - לא כמו שצריך להיות - רואים DELAY קצר - ניסיתי 2 דרייברים - ועדיין אותו דבר

2) נכון בחלון צד שמאל למטה בתפריט המחודש - אז כשאני פותח למשל את ה IE8 אז אני לא רואה כזה יפה את החלנות בשורה - אני רואה ברשימה כזאתי - למה זה? איך אני מחזיר את זה?

3) כשאני פותח לינק חדש על ידי NEW TAB זה כאילו פותח TAB חדש אבל לא פותח אף דף..כאילו נתקע

עוד מישהו נתקל בבעיות דומות? אלו עם כרטיס 4770 ? איזה דרייבר הכי מומלץ? תודה מראש

תודה מראש

עדכון: התקנה מחדש נקייה סדרה הכל עם דרייבר 9.5 לכרטיס מסך

פורסם

רגע, אפשר לעשות UPGRADE לדוגמה מ-7100 ל-RC2?... (יכול להיות שבגלל זה היתה לנו אי הבנה...?)

shemiraz, הורדת DIRECTX מעודכן?

מישהו?.... אני ממש רוצה תשובה... אני הולך להתקין. תודה! :)

פורסם
  • מחבר

כן אפשר, אבל למה אתה מתקין 7100 כשיש כבר 7137, יכול להיות שהם יחסמו את האופציה של שדרוג מ7100 ואז תצטרך לערוך קובץ מסוים.

פורסם

אני באמת יתקין 7137... סתם נתתי דוגמה. תודה רבה לך!!!

פורסם

שמעתי שכל ה BETA למינהן שהן לא ה RC 7100 יתחילו בקרוב מאוד להפעיל את עצמם מחדש (כמו שה RC יעשה אבל רק לאחר תום השנה)

פורסם

לא הבנתי ת'כוונה שלך

פורסם

הוא צודק. כל ה-BETA (-לא 7100\RC) יתחילו לעשות SHUTDOWN כל שעתיים מתאריך הראשון ביולי. ולעומת זאת, ב-7100 (RC) ומעלה ה-SHUTDOWN יתחיל רק במרץ 2010.

בקיצור, כל ה-BETA, מומלץ לכם לעשות UPGRADE (אם זה אפשרי מה-BETA... יכול להיות שלא) ל-7100 ומעלה. אם זה לא אפשרי תעשו פירמוט.

עריכה: אני עכשיו הולך להתקין את 7... שוב תודה לך NOSH...

פורסם

אה אוקיי עכשיו הבנתי

בצדק הם רוצים לבדוק את ה-RC ולא את הבטא למיניהן

פורסם
  • מחבר

מ7077 ומעלה יכבו באותה העת כמו הֿRC.

פורסם

אז מה אתם ממליצים להתקין בעצם? 7100 ומעלה? או את האחרון ביותר 7137?

פורסם

אם ה-7137 הוא בחזקת ה-7100 מבחינת התאריך כיבוי אז מן הסתם שאותו

אני משתמש בו ד"א

פורסם
  • מחבר

אם אתה שוקל מה להתקין אז תמיד תבחר את הBuild האחרון אלה אם הם משלב שונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים