פורסם 2009 במאי 1816 שנים עכשיו הווידנוז רוצה אקטיבצייהמאיפה אני מביא לו קוד?חשבתי שה7100 פתוח לכולםהקוד זמין לכולם באתר ההורדה של וינדוס 7.
פורסם 2009 במאי 1816 שנים מאיפה שהורדת את הוינדוס כאילו?בכל אופן הנה זהhttp://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspxתבחר את הפלטפורמה שלך (32 או 64 ביט), תכנס להורדה, ואז יהיה רשום לך שם.
פורסם 2009 במאי 1816 שנים Vista 64.למה לכל הרוחות שתציע את vista 32 לכזה מחשב?אלו מע' ההפעלה שיש ברשותי (XP SP3, Vista 32, ו-7 32BIT). עדיף להוריד Windows 7 RC 64BIT?(המערכת: E8400, 4GB RAM, GTX260).
פורסם 2009 במאי 1816 שנים חברה, יש לי שאלה וחבל לי לפתוח על זה שירשור.התקנתי את המערכת הפעלה ואני רוצה שכאשר מדליקים את המחשב ה XP יהיה ברירת מחדלאו לחילופין שהווינדוס 7 יעלה רק עם דיסק/לחיצה על F8 או כל דבר בכיוון. תודה!נ.בלא, לא הצלחתי למצוא באתר ???
פורסם 2009 במאי 1816 שנים חברה, יש לי שאלה וחבל לי לפתוח על זה שירשור.התקנתי את המערכת הפעלה ואני רוצה שכאשר מדליקים את המחשב ה XP יהיה ברירת מחדלאו לחילופין שהווינדוס 7 יעלה רק עם דיסק/לחיצה על F8 או כל דבר בכיוון. תודה!נ.בלא, לא הצלחתי למצוא באתר ???כמו ששאלתי בעבר והמליצו לי פהתוריד easybcdדרכה תוכל לנהל את כל זה
פורסם 2009 במאי 1816 שנים Windows 7 Starter - לא תמכר בניפרד, מוגבלת ותבוא רק על מחשבים מאוד חלשים כמו נטבוקים לדוגמא.Windows 7 Home Basic - תמכר רק במדינות נכשלות (באפריקה/אסיה).Windows 7 Home Premium - הגרסא הביתית המומלצת.Windows 7 Professional - הביתית עם יותר תמיכה בכלי ניהול מתקדמים.Windows 7 Enterprise / Ultimate - אותה גרסא, כשאולטימייט תמכר לשוק הפרטי אך זוהי מהדורה מוגבלת כRETAIL והאנטרפרייס תמכר רק עם רישיון לCorporation.כך שלמעשה לשוק הפרטי יהיה למעשה 2 גרסאות כמו שהיה עם XP, שהן Windows 7 Home Premium וWindows 7 Professional, וההבדלים בינהן דומים לאלה שבין XP Home לXP Professional.תיאור מגעיל של הגירסאותStarter לא מומלץ בכל מקרה לא שמישHome Basic מערכת הפעלה ללא AERO ועוד מספר דברים הקשורים במולטימדייהHome Premium כל הרכיבים הקשורים למשתמש הביתי כולליםProfessional לבית עסק עם אפשרות רשת מורחבות Enterprise / Ultimate עם כל הרכיבים הקיימיםמחירים צפויים [לודע עד כמה אמין]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3717506,00.html
פורסם 2009 במאי 1816 שנים לאיש הפשוט - מערכת ההפעלה מתחילה להיות שווה מ-Home Premium, בדיוק כמו שהיה עם ויסטה.
פורסם 2009 במאי 1916 שנים מחבר תיאור מגעיל של הגירסאותStarter לא מומלץ בכל מקרה לא שמישHome Basic מערכת הפעלה ללא AERO ועוד מספר דברים הקשורים במולטימדייהHome Premium כל הרכיבים הקשורים למשתמש הביתי כולליםProfessional לבית עסק עם אפשרות רשת מורחבות Enterprise / Ultimate עם כל הרכיבים הקיימיםמחירים צפויים [לודע עד כמה אמין]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3717506,00.htmlההבדל הוא שאני ציינתי עובדות ואתה לרוב דעות. ציינתי שWindows 7 Home Premium וWindows 7 Professional יהיו הגרסאות העיקריות שימכרו לשוק הבייתי.
פורסם 2009 במאי 1916 שנים לאיש הפשוט - מערכת ההפעלה מתחילה להיות שווה מ-Home Premium, בדיוק כמו שהיה עם ויסטה.יידוע לך במקרה אילו גרסאות/מחירים יהיו לוינדוס 7?(אני רוצה להתוודות: בחיים שלי לא קניתי וינדוס, בהנחה ווינדוס 7 תהייה שיפור משמעותי לעומת ויסטה אני חותם לקנות אותה, תלוי במחיר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.