פורסם 2009 במאי 416 שנים ^ זה לא נקי, אני מרגיש את זה, אולי עוד לא הפעלת מספיק אפליקציות כדי שהמצב יובהר לך
פורסם 2009 במאי 416 שנים אני לא מסכים הפעלתי הרבה תוכנות ואין תקיעות חוץ מהתקנה מחדש של האנטי וירוס הכל עבר חלק זו מערכת ששדרגה מ7000 ל7057 ומשם ל7100 והכל עובד מעולה על גבול המצויין
פורסם 2009 במאי 416 שנים יכול להיות שאני ביש מזל או שפשוט לא שדרגתי בהדרגה כמוך ,אי אפשר לדעת, לא כזה משנה האמת, אני פאנבוי של להתקין WINDOWS עם פירמוט, (מת על FORMAT)
פורסם 2009 במאי 416 שנים לא , אל תיסחף, סתם קצת פחות טוב. אבל זה עבר כבר מהרגע הראשון שהרגשתי, פשוט פירמטתי.
פורסם 2009 במאי 416 שנים מחבר יכול להיות שאני ביש מזל או שפשוט לא שדרגתי בהדרגה כמוך ,אי אפשר לדעת, לא כזה משנה האמת, אני פאנבוי של להתקין WINDOWS עם פירמוט, (מת על FORMAT) תראה, אני גם כזה, אני מת על ריח של מערכת נקיה, אבל פשוט הופתעתי מהיעילות של השדרוג.
פורסם 2009 במאי 416 שנים ^ יש בזה משהו, זה פשוט כיף ,אבל זו שריטה, יש לי הרבה חברים שלא סובלים לפרמט, אין לי מושג למה, גם ככה אין שם מידע חשוב, כנראה שהם סתם זקנים שעדיין חושבים שהHDים של היום הם כמו פעם שאסור לפרמט אותם הרבה . FUCK ,הם זקנים :-\
פורסם 2009 במאי 416 שנים טוב לאחר ש גם ה Disk Managment וגם Partition Magic הצהירו על הדיסק שלי BAD (ממש ככה) ולא קוראות את טבלת המחיצות ובאופן מוזר הכל עדין עובד לדעתי אני אצמד לרעיון של לפרמט ולבנות את המחיצות מחדש
פורסם 2009 במאי 416 שנים יש איזו שיטה להפעיל את המשחקים שמותקנים במערכת השנייה (XP) לWIN7 בלי להתקין אותם מחדש?
פורסם 2009 במאי 516 שנים מחבר Windows 7 RC זמינה להורדה מאתר מיקרוסופט x86 וx64, ב5 שפות שונות.ההודעה הראשית עודכנה.http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx
פורסם 2009 במאי 516 שנים איזה הורדה מעצבנת, יש להם אפילקציה מעצבנת שחייבים להשתמש בה. לפחות המהירות נורמלית.
פורסם 2009 במאי 516 שנים Windows 7 RC זמינה להורדה מאתר מיקרוסופט x86 וx64, ב5 שפות שונות. ההודעה הראשית עודכנה. תודה הגיע ל- YNET... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3711048,00.html
פורסם 2009 במאי 516 שנים טוב התחלתי להוריד והמהירות נורמלית אני רק צריך לקנות דיסקים כדיי לפרמט! ומה הדרך הכי טובה להעביר עוד מקום מהמחיצה של הויסטה למחיצה של ה7?(ב Duel Boot)
פורסם 2009 במאי 516 שנים תגידו איך עושים דיפדוף בחלונות בתלת מיימד כזה כמו שבויסטה היה? או שהורידו את זה בוינדוס 7?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.