עבור לתוכן

Windows 7 RC - הRC זמין להורדה מאתר מיקרוסופט - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

על מה הכעס? אני בטוח שהוא פשוט לא הבין ולא התכוון להמשיך לדבר על זה בכוונה כי לא אכפת לו..

• תגובות 3.5k
  • צפיות 370k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בכלל לא כועס...

פורסם

Nihility, מישהו מאיתנו לא הבין נכון.

איפה הוא הזכיר שזה לא הבטא הרשמי (7000) ?

אני הבנתי שהוא שדרג ל-WINDOWS 7:

יש לי בעיה לאחר שדרוג ל7 בכל פעם שאני מדליק את המחשב מופיע לי מסמך טקסט ריק למה?ואיך אני ניפתר מזה

אז או שאני הבנתי לא נכון או שאתה, אבל התהייה שלי היתה לגבי גרסת הבטא הרשמית.

כל זמן שעונים על גרסת הבטא, אין לי טענות ;)

פורסם

תביא לנו PRINT SCREEN (תקף לגבי כל אחד שמבקש עזרה אגב).

פורסם

חשבתי להתקין את WIN7 להתנסות בה אבל לפי הפוסט הראשון פה ה BETA כבר לא מוצעת יותר להורדה באתר.

האם יש דרך אחרת להתנסות בה כעת או שאולי תיהיה בשלב מאוחר יותר?

נ.ב.

Nihility, מה הקטע עם ה'חמודי' שאתה זורק לכולם :-\

פורסם

Nihility, מישהו מאיתנו לא הבין נכון.

איפה הוא הזכיר שזה לא הבטא הרשמי (7000) ?

אני מאוד מאוד טוב בלקרוא בין השורות.

תביא לנו PRINT SCREEN (תקף לגבי כל אחד שמבקש עזרה אגב).

לא צריך אל תעשו את זה.

אני יודע לזהות את הגרסאות לפי השאלות.

חשבתי להתקין את WIN7 להתנסות בה אבל לפי הפוסט הראשון פה ה BETA כבר לא מוצעת יותר להורדה באתר.

האם יש דרך אחרת להתנסות בה כעת או שאולי תיהיה בשלב מאוחר יותר?

קח דיסק מחבר או שתחכה ל RC שיצא בצורה ציבורות בשבועות הקרובים.

נ.ב.

Nihility, מה הקטע עם ה'חמודי' שאתה זורק לכולם :-\

אני לא, להשתמש בחיפוש אתה יודע?

פורסם

טוב, ניחי אני רואה שיש לך הרבה זמן פנוי לענות לכולם לבד (אם אתה אומר לא להביא PS כי אתה מזהה הכל) אז כל הכבוד ;)

אבל סתם כהערה, מי שירצה שלאחרים (לנו שאר הגולשים שנמצאים כאן לעזור) יהיה נוח לעזור לכם, כן תביאו PS.

פורסם

היי

התקנתי את וינדוס 7 כשיצאה הבטא הראשונה (כמערכת הפעלה נוספת) ולא עשיתי אז את האקטיבציה.

היום זה כבר מבקש ממני לעשות אקטיבציה ואין לי מושג איך עושים או אם זה בכלל עדיין אפשרי.

אפשר תשובה לבעיה בבקשה?

פורסם

משום מה אצלי וינדוס 7 גם בגרסת ה64 ביט וגם ב32 ביט עובדים יותר לאט מויסטה 64 ביט אבסורד לא? אני לא יודע אם זה קשור לבטא או שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי עושה את הבעיה הזאת.הקטע הוא שממשק הAERO כנראה לא מפותח עד הסוף.כשפותחים חלון איזשהו הוא נפתח יפה אבל כשבאים לסגור הוא נסגר קצת בצורה קטועה וזה מכוער תכל'ס. למישהו זה גם קורה?

בגדול המערכת שלי חזקה מאוד (אפשר לראות את המפרט בצד) ולכן זה ממש מוזר לי האיטיות הכללית לעומת ויסטה שאמורה להיות הרבה יותר כבדה במשאבים.אשמח לעצות ותגובות :yelclap:

פורסם

המערכת שלי פחות חזקה משלך ואני לא יכול להסביר לך איזה הבדל יש בין ויסטה ל7 עולם אחר לגמרי כך שאולי יש לך איזה דריבר או תוכנה שמפריעה שם

פורסם

שום דבר לא מפריע.התקנה נקייה והויסטה רצה יותר מוינדוס 7 .זה באמת מעניין למה זה כך אין לי הסבר

פורסם

נקיה אתה אומר? עוד לא התקנת שום דבר? גם המחשב שלי מתנהג ככה כשאין לו דרייברים של לוח אם וכרטיס מסך, ואני על XP.

פורסם

מתי אמורה להשתחרר הגירסא המלאה הרשמית?

חיפשתי ולא מצאתי את התשובה לשאלה הזו אבל אולי פיספסתי. אז אנא....

רקע: אני מתעתד לקנות בקרוב (כנראה בחודש הבא) מחשב ועדיין מתלבט איזה מערכת הפעלה לשים לו.

פורסם

ככל הנראה שכל מי שיקנה ויסטה אחרי יולי יקבל שדרוג ל7 בחינם. בנתיים או שתחכה, או שתקנה אבל השדרוג יעלה לך כסף או ש***** מה*******(משהו שאסור לדבר עליו בפורום).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים