עבור לתוכן

295 לרזולוציה 1200*1920, כדאי?

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים , או שעדיף 260 ? אני רוצה להריץ משחקים על הגדרות גבוהות , הכי גבוהות .

פורסם

איזה משחק אתה רוצה לשחק משהו כמו קרייסיס?

פורסם

לדעתי GTX260 הוא הכרטיס לרזולוציה כזאת... אין ספק, הוא מביא ביצועים נהדרים בה, וכל תשלום מעבר הוא מיותר לדעתי.

נ.ב אם אתה רוצה יש גם HD4870 1GB שיתאים מאוד.

רק חשוב שתציין תקציב בכותרת בקשהץ

פורסם

לדעתי GTX260 הוא הכרטיס לרזולוציה כזאת... אין ספק, הוא מביא ביצועים נהדרים בה, וכל תשלום מעבר הוא מיותר לדעתי.

נ.ב אם אתה רוצה יש גם HD4870 1GB שיתאים מאוד.

רק חשוב שתציין תקציב בכותרת בקשהץ

הוא ציין הכי גבוהות אתה בטוח<? הכי גבוהות אני חושב שזה גם פילטרים

פורסם

תראה... כל כרטיס אפשר להרוג, גם GTX295 שמותאם לשוק הגיימינג הרציני.

השאלה היא איפה הסיפוק מגיע, כי עם GTX260 אתה כן תוכל להכניס פילטרים והגדרות גבוהות

אבל זה כל כך דינמי וכל כך תלוי:

איזה משחק

אילו הגדרות

אילו פילטרים וכמה

פורסם

תראה... כל כרטיס אפשר להרוג, גם GTX295 שמותאם לשוק הגיימינג הרציני.

השאלה היא איפה הסיפוק מגיע, כי עם GTX260 אתה כן תוכל להכניס פילטרים והגדרות גבוהות

אבל זה כל כך דינמי וכל כך תלוי:

איזה משחק

אילו הגדרות

אילו פילטרים וכמה

אממ דוגמא של כמה משחקים שנראה לי שהוא הכרטיס יתקשה(כולל פילטרים/הגדרות הכי גבוהות)

fallout 3

Call of jaurez

Crysis

GTA IV

Far Cry 2

STALKER CLEAR SKY

פורסם

כמו שאמרו לך פה כבר תלוי מה רמת הסיפוק שלך והאם אתה מתכנן על משהו של הזמן הקרוב או לטווח הרחוק. כך בחשבון גם שטווח רחוק בהגדרות מקסימליות זה גג שנה ואולי טיפה יותר. גם 4870X2 לא יחזיק הרבה יותר מזה כנ"ל כל כרטיס אחר.

אם זה לא מטריד אותך, והתקציב לא מעניין אותך כי אבא טחון - 4870X2 - לא חושב שיש חזק יותר מזה

פורסם

אם אתה מחפש להחליף את כרטיס המסך שרשום במפרט שלך, אז אני חושב שאתה ממהר מדי, 8800GTS עדיין כרטיס חי ובועט, אין ממש סיבה לשדרג ממנו. נכון, יש כבר כרטיסים חזקים יותר, אבל אם נסתכל על היררכית הכרטיסים הגרפיים, הוא עדיין נמצא במקום די גבוה. חכה כמה חודשים שיהיה רענון של הקולקציות, אני לא ממש מחשיב את סדרה 9XXX של NVIDIA לרענון. ואני לא מאמין שאתה סובל יותר מדי עם ה8800GTS.

פורסם

כמו שאמרו לך פה כבר תלוי מה רמת הסיפוק שלך והאם אתה מתכנן על משהו של הזמן הקרוב או לטווח הרחוק. כך בחשבון גם שטווח רחוק בהגדרות מקסימליות זה גג שנה ואולי טיפה יותר. גם 4870X2 לא יחזיק הרבה יותר מזה כנ"ל כל כרטיס אחר.

אם זה לא מטריד אותך, והתקציב לא מעניין אותך כי אבא טחון - 4870X2 - לא חושב שיש חזק יותר מזה

GTX295 הראה עליונות ברורה על HD4870x2 בכל משחק ובנצ'מארק שקיים ועוד עם דרייבר בטא, לא?

פורסם

לא התעדכנתי עוד האמת בעניין הזה, אבל זה לא משנה - דיברתי על כרטיסים באותה רמת מחיר. אם באמת רוצים לקחת את הטוב ביותר אז זה מן הסתם את הטוב ביותר שקיים שזה 4870X2 או GTX295 אבל זה ביזבוז ענק

פורסם

העניין הוא שאין מה לעשות בנושא. כשרוצים את הכי טוב צריך לשלם יותר. ובינינו, אני עדיין לא מוצא את ההבדל בקרייסיס בין גרפיקה נטולת פילטרים לגרפיקה עם פילטרים.. במיוחד ברזולוציה גבוהה מ-1080p

פורסם

הטבלה הזאת מתאימה לנושא האשכול:

(ה-260 הוא בלי OC ו-295 נבדק עם דריבר בטא)

295_1920_1.jpg

295_1920_2.jpg

פורסם
  • מחבר

אז ככה :

לגבי המיפרט שרשום לי בצד , אז אני נותן את המחשב לאחי וקונה מחשב חדש. המחשב שלו ניפטר.

לא רשמתי תקציב בכותרת כי אין לי ממש תקציב מוגדר . ולא בגלל שאבא טחון , אני לא ילד ואני משלם את ההוצאות שלי.

ראיתי בטבלה פה ובבנצמרקים שה260 די מתקשה להריץ את קרייסיס , ולכן יש לי את ההתלבטות הזאת. הוא מקבל 35 פריימים ללא פילטרים.

וזה ממוצע . כלומר שבקטעים מסוימים כמו שלג ,פיצוצים וכד, הוא יצנח מתחת ל30 fps ויקטרע.

ה4870 לא ממש יותר חזק מה260 לפי מה שראיתי . יש משחקים שה260 עולה עליו.

פורסם

הטבלה הזאת מתאימה לנושא האשכול:

(ה-260 הוא בלי OC ו-295 נבדק עם דריבר בטא)

295_1920_1.jpg

295_1920_2.jpg

מה איזה מערכת זה נבדק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים