פורסם 2009 בינואר 716 שנים ברשותי לוח האם Gigabyte P31-DS3L -ALC888 הייתי רוצה לדעת א. האם חיבור קוקסלי ואופטי הוא אותו הדבר? כי ברסיבר שאני הולך לקנות יש רק קוקסלי אחד ואפטי אחד. ב.האם יש לי חיבור אופטי בלוח אם? אני שואל זאת כי הרסיבר יתחבר דרך הקוקסלי או דרך האופטי למחשב והממיר של יס דרך החיבור השני.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים א. אותו דבר מאיזו בחינה? מבחינת איכות אין הבדל.ב. יש חיבור אופטי בלוח. החיבור עם המכסה האפור ליד החיבור הכתום (קואקסלי)
פורסם 2009 בינואר 716 שנים מחבר השאלה בגדול היא...אם ברסיבר שלי בתמונה רואים חיבור אופטי... האם יהיה אפשר לחבר אותו למחשב כדי שהמידע מהמחשב יעבור לרסיבר?עריכה:לא רק מבחינת איכותהאם הוא גם מעביר מה שקוקסלי מעביר?הוא מעביר את כל המידע דרך הכבל כמו קוקסלי?ואם שאלת מאיזו בחינה.. ז"א שיש הבדל כלשהו... מהו ההבדל?
פורסם 2009 בינואר 716 שנים השאלה בגדול היא...אם ברסיבר שלי בתמונה רואים חיבור אופטי... האם יהיה אפשר לחבר אותו למחשב כדי שהמידע מהמחשב יעבור לרסיבר?כן.אין שום הבדל ביניהם, שניהם יעבירו את אותו מידע ובאותה איכות.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים שניהם דיגיטלים..ההבדל הוא באופן העברה האחד הוא על גבי כבל קוקסאלי והשני באור..מעבר לזה אין הבדל..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.