עבור לתוכן

בעיה במהירות הגלישה...

Featured Replies

פורסם

שלום לכם :-)

באתי בשביל אולי לנסות להשיג עזרה עם הבעיה המציקה הזאת...

לפני כמה שבועות, התחלתי להבחין שיש לי בעיית איטיות רצינית (לעיתם אתרים מהירים יחסית כמו גוגל, יוטוב, אפילו YNET לא עלו או לקח להם כמה שניות-כמה דקות לעלות), אז חשבתי שהבעיה נבעה כנראה בעקבות כל הוירוסים והטרויאנים שהיו לי במהלך השימוש, ןלפני כמה ימים פירמטתי את המחשב בקווה שהמהירות תשתפר, אבל זה לא עזר.

יש לי רשת אלחוטית בבית (ראוטר TP-LINK, מודם של טומסון), ולמחשב השני ברשת אין שום בעיית מהירות, אז חשבתי שאולי הכבלים (יש לי חיבור ADSL) פגומים, אז החלפתי ביניהם ויצא שהכבל שהיה מחובר מהמודם לראוטר היה מחובר מהראוטר למחשב שלי, גם זה לא עזר..

ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב, וגם זה לא עזר, ואתמול ניסיתי לחבר את המודם ישירות למחשב בעזרת USB (ולא בעזרת חיבורי ה "טלפון" xD )וזה עזר בקצת (המהירות שלי עדיין הייתה מחצית ממה שהייתה אמורה להיות, וזאת גיליתי לאחר שעשיתי בדיקת מהירות באתר של HOT. המהירות המקסימלית שלי היא למעשה בסביבת ה 314 אם אני זוכר נכון, ובמהך כל התקופה שתיארתי למעלה, מההתחלה, היא הייתה מחצית אבל לרוב אולי רבע ופחות מהמהירות שהוקצאה לי), וזהו, פה אני נתקעתי, אבוד הצעות, בא עליכם, אולי אתם תוכלו לעזור...

דבר נוסף, מור קצת שקרה לי היום - כשקמתי בבוקר האינטרנט היה איטי להחריד, אתרים לא עלו לי בכלל, מהירות ההורדה הייתה על כמה קילובייטים, אתחלתי את המחשב, ולהפתעתי המהירות חזרה לקדמותה (50% מהמהירות שאמורה להיות לי), אגב כשהתקשרתי למוקד התמיכה אמרו לי שאין לי שום בעיות בקו, אולי כמה עומסים פה ושם, אבל אני לא מאמין שזה מה שגורם לי לבעיות האלה...

תודה מראש למי שבכלל קרא את כל זה חחח, יום טוב.

פורסם

תוכנות שיתוף צריכות להיות סגורות בשניי המחשבים , זה אני מתאר לעצמי אתה כבר יודע.

תוודא שני דברים על מנת להבין טוב יותר את הבעיה.

1.בזמן שיש איטיות במחשב הבעייתי , במחשב השני הכל תקין ?

2. שתף תיקיה בין המחשבים , האם המהירות ברשת הפנימית תקינה בזמן שיש בעיה לאינטרנט ?

אם יש לך נתב אלחוטי ושניי המחשבים מחוברים עם כבל רשת , בטל את האופציה האלחוטית.

פורסם
  • מחבר

תוכנות שיתוף צריכות להיות סגורות בשניי המחשבים , זה אני מתאר לעצמי אתה כבר יודע.

תוודא שני דברים על מנת להבין טוב יותר את הבעיה.

1.בזמן שיש איטיות במחשב הבעייתי , במחשב השני הכל תקין ?

2. שתף תיקיה בין המחשבים , האם המהירות ברשת הפנימית תקינה בזמן שיש בעיה לאינטרנט ?

אם יש לך נתב אלחוטי ושניי המחשבים מחוברים עם כבל רשת , בטל את האופציה האלחוטית.

1) כן, בדקתי כרגע את מהירויות של שני המחשבים, באותו לינק והתוצאה הייתה שבמחשב השני המהירות עומדת על 309, בזמן שאצלי על 102 ...(כמובן שלא הורדתי אותו בו זמנית בשני המחשבים )

2)הייתה לנו אחת פעם, פשוט אחי פירמוטים רבים, ואי מציאת מדריך נורמלי שיסביר איך ליצור אחת גרמו לכך שאין לנו כרגע תקיית רשת, אני אחפש עכשיו ברשת מידע ואחזור עליך. (אגב איך בדיוק אני יכול למדוד מהירות בתוך הרשת?)

ולא, המחשבים לא מחוברים בכבלי רשת (רק אולי המחשב שלי שמחובר לראוטר בעזרת כבל רשת, המחשב השני מחובר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי)

*שכחתי לציין שאין לי כרגע שום חומת אש או אנטי וירוס על מחשב, מחקתי אותו בשביל לשלול את האפשרות שהוא גורם לבעיה.

[br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 15:09:43

אוקיי, עדכון:

עשיתי כמה בדיקות וגיליתי שהמהירות שלי יורדת רק (!) כשאני מוריד דרך הדפדפנים.

ניסיתי להוריד את אותו הקובץ (מאתר בדיקת מהירות ההורדה של הוט) דרך FireFox, IE, ודרך Google Chrome. בכולם קיבלתי את אותה התוצאה - האטה משמעותית במהירות ההורדה (בסביבות ה 120-130 קילובייט לשניה), לעומת זאת כשאני הורדתי את אותו הקובץ דרך מנהל הורדות (פלשגט אם כבר צריך את השם) והמהירות הייתה מקסימלית (314 קילובייט לשנייה)...

מחקתי את כל העוגיות, את כל TEMPORARY INTERNET FILES, אני בנתיים לא מצאתי שום וירוס/ספייוור (למרות שאני בטוח שיש לי כמה לפי התנהגות המחשב), אני אמשיך לחפש ולסרוק, אבל בנתיים אני צריך הצעות לאיך לשפר את המהירות כי היא משפיעה לי על כל התפקוד של כל המשחקים והתוכנות שמשתמשות באינטרנט (במילים אחרות משחקי רשת בעיקר P:).

תודה מראש אנשים, ערב טוב.

פורסם
  • מחבר

אני ממש צריך עזרה בכל הקטע הזה... אין באמת מישהו שיכול לעזור?

לדעתי פירטתי את הבעיה יחסית ("יחסית" xD) בהרחבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים