עבור לתוכן

אוזניות CX300, הבדל גדול בין מקור לזיוף ? - עריכה: הזמנתי מEBAY

Featured Replies

פורסם

עשיתי קצת סקר בפורומים בארץ בנושא סאונד והגעתי למסקנה שגם IN EAR לא יהיו רעות בשבילי למרות שהעדיפות שלי הן קשת עורפית.

השאלה שלי, האם ההבדל בסאונד בין CX300 מקורי של סנהייזר לחיקוי מורגש באופן משמעותי ? חשוב לי גם קצת הבס.

בנוסף, האם באוזניות מקוריות החוט ארוך יותר מבזיופים ? כי אני אחבר את האוזניות לא רק לנגן אלא גם למחשב וחשוב לי שהכבל יהיה לפחות 120 ס"מ

אם אין הבדל נראה לי משתלם לקנות באיביי ב6 דולר כולל משלוח (24 שקל במקום 200 שקל) אם אין הרבה הבדלים.

תודה לכל העוזרים.

עריכה: הזמנתי את האוזניות האלה

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=250347461556

די זול והפידבקים לגביו היו טובים גם אם מעט. כתבתי לו שאני רוצה בשחור.

פורסם

אני לא הייתי מעיז לקנות זיוף, לשלם בזול לפעמים עולה ביוקר, חבל שתתאכזב

במחיר שהן עולות אין מצב שהן קרובות לביצועים של המקוריות, 24 שקל זה אוזניות שקונים בתפזורת בשוק, בלי להעליב את החנויות בשוק, אבל אני מעדיף לקנות שם ירקות ופירות

פורסם
  • מחבר

ראיתי גם מקוריות ביותר זול מהמקור בדי הרבה (והאריזה היא מקורית, הוא נתן תמונה של האריזה והיא בדיוק כמו באתר של סנהייזר).

יש סיכוי לזיוף ?

ואגב יש למישהו זיוף שהקופסא שלו נראית ככה והוא עובד לא טוב ולא התקלקל או משהו ?

e15d_1.JPG

פורסם

אל תסתכן מראש בקניית זייף גם לא חוקי גם לא באותה רמה וגם פוגע בכבוד החברה! :screwy: :screwy:

אין מצב שהם באותה איכות (המזויפות) תחסוך וקנה מקורי זה ישתלם לך (גם יש אחריות גם האיכות הרבה יותר טובה וגם ההרגשה הכללית שלך :))

אני בעלים של הרבה אוזניות כולל ה-CX300 והם שוות את הכסף, למרות שבמחיר הזה יותר שוות ה-AKG.

פורסם

אוזניות ב-25 ש"ח, כפי שנאמר לך, זה אוזניות שמוכרים בשוק (או בסופרמרקט) ולא משנה מה השם שכתוב עליהן או העיצוב שלהן, זה אומר איכות בניה עלובה ודרייברים (רמקולים) בעשר אגורות.

הזיוף עשוי לעבוד נהדר והרבה שנים, אבל אתה פשוט לא תדע מה אתה מפסיד באיכות הקול, בנוסף באוזניות גרועות יש נטייה להעלות את הווליום מעל המומלץ (בשביל לפצות על האיכות הירודה), מה שעלול לסכן את השמיעה בטווח הארוך. אוזניות ב-25 ש"ח הן בד"כ 25 ש"ח מבוזבזים, כבר עדיפה מנת שווארמה בלאפה.

קיים סיכוי מסוים שמדובר באוזניות מקוריות, לאחרונה יש מקומות (לא בארצנו למרבה הצער) שמוכרים מוצרי אלקטרוניקה בהנחות מרשימות, 60% ויותר וייתכן וסוחרי EBAY שונים סוחרים במוצרים אלו ומגלגלים חלק מההנחה לצרכן הסופי. כמו כן ייתכן ומדובר במוצר גנוב (מדובר בד"כ במשלוחים שלמים שנגנבים ומוצרים מתוכם מתגלגלים לסוחרים שונים) או במוצר מוחזר שנעטף כחדש (מה שלא חוקי אבל בהחלט קורה). בכל מקרה, הייתי נזהר ממוצרים בהנחות יותר מדי מופלגות (מעל 50-60 אחוז מה-MSRP ובמוצרים מסוימים אפילו פחות מכך) ובודק בקפידה את ה-feedback של המוכר.

פורסם
  • מחבר

אוזניות ב-25 ש"ח, כפי שנאמר לך, זה אוזניות שמוכרים בשוק (או בסופרמרקט) ולא משנה מה השם שכתוב עליהן או העיצוב שלהן, זה אומר איכות בניה עלובה ודרייברים (רמקולים) בעשר אגורות.

הזיוף עשוי לעבוד נהדר והרבה שנים, אבל אתה פשוט לא תדע מה אתה מפסיד באיכות הקול, בנוסף באוזניות גרועות יש נטייה להעלות את הווליום מעל המומלץ (בשביל לפצות על האיכות הירודה), מה שעלול לסכן את השמיעה בטווח הארוך. אוזניות ב-25 ש"ח הן בד"כ 25 ש"ח מבוזבזים, כבר עדיפה מנת שווארמה בלאפה.

קיים סיכוי מסוים שמדובר באוזניות מקוריות, לאחרונה יש מקומות (לא בארצנו למרבה הצער) שמוכרים מוצרי אלקטרוניקה בהנחות מרשימות, 60% ויותר וייתכן וסוחרי EBAY שונים סוחרים במוצרים אלו ומגלגלים חלק מההנחה לצרכן הסופי. כמו כן ייתכן ומדובר במוצר גנוב (מדובר בד"כ במשלוחים שלמים שנגנבים ומוצרים מתוכם מתגלגלים לסוחרים שונים) או במוצר מוחזר שנעטף כחדש (מה שלא חוקי אבל בהחלט קורה). בכל מקרה, הייתי נזהר ממוצרים בהנחות יותר מדי מופלגות (מעל 50-60 אחוז מה-MSRP ובמוצרים מסוימים אפילו פחות מכך) ובודק בקפידה את ה-feedback של המוכר.

לא ממש דואג בגלל שחבר שיש לו PAYPAL אמר לי שאם המוצר לא מגיע אליך אתה יוצר קשר עם פאייפאל ומקבל את הכסף בחזרה.

פורסם

אם אתה כל כך רוצה לנסות אז תקנה , מקסימום לא יהיה טוב, הלכו 24 שקל

פורסם
  • מחבר

http://i14.ebayimg.com/02/i/001/26/67/6004_1.JPG

האם האוזניות האלה מקוריות ?

הן באות באותה האריזה שבאתר אבל הן נמכרות בנורא זול בEBAY ע"י איזה אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים