פורסם 2009 בינואר 616 שנים שלום לכולם , האם הגדרתי נכון IP static לפי ההגדרות הבאות : נכנסתי לNetwork Connections ואז Internet Protocol TCP IP ואז properties ואז :ip adress : 10.0.0.4subnet mask : 255.255.255.0default gateway : 10.0.0.138 DNS :Preferred DNS server : 10.0.0.138בAltrnate לא רשמתי כלום ..הrouter שלי זה ROTAL RTA 1025W ואני בבזק בינלאומי
פורסם 2009 בינואר 616 שנים זה נראה בסדר. וגם עובד לך אני מבין ההגדרה בברירת מחדל היא של CLASS A subnet 255.0.0.0 אתה הגדרת CLASS C . אני לא רואה סיבה לכך שזה יגרום לך לבעיה ,אם אתה רוצה להיות תואם 100% למחשבים אחרים ברשת שמקבלים IP באופן אוטומטי שנה ל ל SUBNET שצייניתי.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים זה נראה בסדר. וגם עובד לך אני מבין Smiley ההגדרה בברירת מחדל היא של CLASS A subnet 255.0.0.0 אתה הגדרת CLASS C . אני לא רואה סיבה לכך שזה יגרום לך לבעיה ,אם אתה רוצה להיות תואם 100% למחשבים אחרים ברשת שמקבלים IP באופן אוטומטי שנה ל ל SUBNET שצייניתי.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים מחבר אמרו לי שאני יכול להגדיר Ip static בהגדרות ראוטר אז מה עדיף במחשב או בראוטר להגיד IP static אם בראוטר אפשר מדריך או הסבר איך
פורסם 2009 בינואר 816 שנים אתה אוסף את כתובות ה-MAC של אמצעי הרשת (מחשבים, ניידים, מדפסות וכו') להם אתה רוצה כתובות קבועותקובע ב-DHCP בנתב איזו כתובות MAC תקבל איזו כתובות IP ושלום על ישראלזה באופן כללי לא קשור כל כך לנתבים (רב הנתבים כיום מכילים DHCP ע"מ לפשט התהליך אבל בגדול אין קשר בין ניתוב לבין הקצאת כתובות)כל טוב,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.