עבור לתוכן

משחקים שקניתי מסטים נתקעים

Featured Replies

פורסם

זאת תופעה מוזרה ביותר ששמתי לב שקוראת ברוב המשחקים שיש לי בסטים...

משחקים רשת נתקעים במסך הMOTD, וסינגל נתקעים... מתי שבא להם, בזמנים שנראים לי רנדומליים לגמרי...

חשבתי זה בעיה עם הווינדוס, פרמטתי וזה עדיין קורה. (וכאן כבר אפשר לשלול בעיות דרייברים לא מעודכנים, הורדתי והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים שמצאתי)

חשבתי שאני יוכל להפתר מהתקיעות אם אני יעשה DEFRAG לדיסק. ישבתי 5-6 שעות, חיכיתי שיסיים את הDEFRAG, והמשחקים עדיין נתקעים.

יש הצעות מה עוד אני יכול לנסות?

פורסם

כמובן שנשאלת השאלה האם התופעה מתרחשת רק במשחקים מSTEAM?

פורסם
  • מחבר

בינתיים זה נראה שזה קורה רק במשחקים בסטים.

combat arms שזה המשחק היחיד שמותקן לי מחוץ לסטים לא נתקע.

קצת יותר מאוחר אני אנסה להריץ את cod waw ונראה אם גם בו זה קורה.

פורסם

אולי זה בעיית התחממות או משהו כזה? בדקת?

פורסם
  • מחבר

לא בדקתי. יש תוכנה ששומרת לוג של הטמפ', שימוש במעבד, זיכרון וכו' בזמן שאני משחק?

פורסם

יש הצעות מה עוד אני יכול לנסות?

לשלוח מייל לValve ?

פורסם

האם פרט לתקיעות האקראיות המשחקים המדוברים עובדים כמו שצריך? בסה"כ יש לך כרטיס מסך חלש למדי...

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה בעבר (לא על הבעיה הזאת, אבל גם על תקיעות)

קישרו אותי לדף בסופורט שמטפל בבעיה הזאת, רק שזה לא ממש פתר לי את הבעיה. בעצם זה היה פתרון לאחד מהגורמים לתקיעות (paged pool memory) , אבל נראה שזה לא מה שגורם אצלי לתקיעות.

לא מזמן החזרתי להם מייל שזה לא פתר את הבעיה, והם עדיין לא חזרו אלי.

האם פרט לתקיעות האקראיות המשחקים המדוברים עובדים כמו שצריך? בסה"כ יש לך כרטיס מסך חלש למדי...

עובדים מעולה...

וזה לא סתם תקיעות אקראיות, המשחק נתקע לגמרי וצריך לכבות אותו דרך ה task manager...

וגם נראה שלהוריד את ההגדרות לא כל כך עוזר...

פורסם

לא בדקתי. יש תוכנה ששומרת לוג של הטמפ', שימוש במעבד, זיכרון וכו' בזמן שאני משחק?

תעיין בפורום תמיכה טכנית, יהיה שם את כל מה שאתה צריך.

פורסם

rivatuner מספקת בזמן אמת את הטמפ' של ה-GPU ועם תוסף מיוחד גם CPU

פורסם
  • מחבר

טמפ' אני לא רואה משהו מיוחד.

מעבד המקסימום שהגיע- ליבה ראשונה 48, שנייה 45 (במנוחה זה 45 לליבה הראשונה, 40 לשנייה)

כרטיס מסך 68 (במנוחה זה 66. כרטיס מסך מעפן עם קירור פסיבי, אז הטמפ' קצת גבוהה, אבל זה לא גרם לתקעיות אף פעם)

בדקתי עם CPUID HW MONITOR.

---

בזמן כתיבת התגובה הזאת נזכרתי שאני יכול להריץ את המשחק בחלון ולבדוק ככה את הפרטים. אז כמו שחשבתי, אין שינוי גדול במיוחד בשימוש מעבד/זיכרון. סה"כ נורמלי.

אבל שמתי לב שזה לא נתקע לי בחלון! עוד סימנים שהכרטיס מסך שלי גוסס? מה דעתכם?

עריכה, בדקתי שוב בחלון, וזה נתקע קצת, אבל חזר מהר לחיים... אין לי מושג מה זה יכול לומר.. יש רעיונות מה הבעיה?

פורסם

גם לי קרה כמה פעמים עם STEAM, דיי נדיר. אם זה קורה לך כל הזמן דבר עם התמיכה של STEAM, בניגוד לחברות אחרות (EA ::)) ל VALVE ו STEAM יש תמיכה טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים