עבור לתוכן

בהתחלה Z5500 אך כרגע אני סגור על קולנוע ביתי צריך עזרה לבחירת רסיבר ורמקולים.

Featured Replies

פורסם

אני לא חשבתי שניתן כל 5 דקות לשנות מיליון פעמים תדעה. :kopfpatsch:

כבר נהייתי מבולבל על כל הראש :screwy: אך עכשיו נקח אוויר ונדבר בלי בלאגן :xyxthumbs:

התקציב עומד סביבות ה2200-2500.

בתחילה רציתי את ה-Z5400 או 5500 , אבל אני אחד שממש אוהב לשמוע מוזיקה באיכות חשוב לי שמיעה אודיופילית

וראיתי שאני יכול להשיג במחיר ממש דומה חוויה הרבה יותר טובה.

(תקנו אותי אם אני טועה).

לסופו של דבר אני מתלבט בין הDENON 1601 ב800 ש"ח, DENON 1507 ב1100 ש"ח,ו YAMAHA RX-V 457 ב1200 ש"ח.

עכשיו גם חשוב לי להגיד שהמטרה שלה אני ארצה את המערכת היא בכדי לשמוע שירים מוזיקה ומשחקים. מכל דבר המון.

הייתי רוצה שעד כמה שאפשר שיהיה איכותי וגם עוצמה טובה.(כרגע אני עם X-540 ויש להם אחלה עוצמה,אבל הייתי רוצה יותר עוצמה והרבה יותר איכות).

זה מיועד לחדר שלי שהוא 3.5מ' על 2.5מ'

אני רוצה להגיע בסופו של דבר לסראונד!

ודבר נוסף חשוב שכל זה ז"א המגבר והרמקולים יתחברו למחשב שלי לכרטיס OB הGigabyte P31-DS3L -ALC888 יש לי COAX בלוח.

(הבנתי שאין צורך בכ.קול אם יש לי רסיבר/רק במידה ויש לי COAX,וכן יש לי)

זה הלוח שלי עם הקוקס הכתום. אגב יש לי גם יציאה אופטית? ? ? מה שלייד הקוקס.

motherboard_productimageback_ga-p31-ds3l_big.jpg

לכן לפי דעתי היא לקחת את הDENON 1601 ב800 ש"ח ולקחת רמקולים כדוגמת Wharfedale DIAMOND 8 שנחשבים איכותיים.

נניח ששמעתי את הרמקולים הנ"ל ואהבתי נורא,עדיין יש משהו שיכול למנוע את ההנאה וזה החדר הקטן.

ש: מה הכוונה??? ת: רמקוליים רצפתיים אינם נשמעים טוב בחדר קטן, משום שאין לי כל כך הרבה מקום היכן להניח אותם ואם כן זה רק בפינות של קיר.

לכן הייתי מעדיף מדפיים מפאת חוסר מקום. +אחוריים+סנטר +אולי גם סאב :nixweiss:

לגביי מגבר נראה שלי שאני כמעט 100% סגור אני כבר מחר הולך לכמה מקומות להאזין לרסיבר(1601)

אבל לגביי רמקולים? ממש לא סגור ופה הייתי רוצה תעזרה שלכם. עכשיו אני יודע שתגידו לי... לך תאזין ותשמע בעצמך.

אך לדוגמא ואשמע משהו שאהבתי והמגבר שלי לא יוכל לדחוף אותו, משמה יתן לי עוצמה חלשה,

אז כאן אצטרך לדעת מכם אילו רמקולים ובאיזה סדר גודל של וואט אוכל לשים על המערכת/רסיבר? שזה אומר קדמיים אחוריים וסנטר שאדע פחות או יותר.

והאם זה קריטי אם אביא כל פעם 2 רמקולים ולא את כולם ביחד?

במידה ואני משתמש במדפיים אצטרך עדיין סאב? אני אוהב את קול הסאב. אם המדפיים מספקים מספיק באס אז אין צורב בסאב.

אם יש להם באס חלש אז אצטרך גם סאב

כמובן שאני אלך והאזין לרמקולים שתמליצו לי ,בראשון לציון לא חסר חנויות.

אמממ זהו פחות או יותר...

אם יש טעויות או שגיעות כתיב נא להתעלם אתמול לא ישנתי ועכשיו גם מאוד מאוחר. :sleep: :sleep:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים