פורסם 2003 ביולי 722 שנים האם זה מסוכן ? הצעות ? זה היה אחרי יום שלם של עבודה על המחשב ומשחקים....64 מעלות..לרוב הוא על -50-60
פורסם 2003 ביולי 722 שנים טכנית מעבד נשרף רק ב 90~ אז זה לא כזה מסוכן אבל כדאי לבדוק אם אתה יכול לשפר את האיורור של המארז זה יעזור יש מדריך באתר
פורסם 2003 ביולי 722 שנים מחבר על המארז יש אחד של הספק אחד של המעבד שהוא על 3214 סל"ד ועוד אחד של המארז עצו מקדימה ושל ההארד דיסקנ.ב מארז של אייבורי מחשבים...
פורסם 2003 ביולי 722 שנים מחבר כן זה מקדימה מכניס אוויר אבל הוא מאחורי ההארד דיסק לא על המארז עצמו... והשני הוא של הספק מוציא אוויר...
פורסם 2003 ביולי 722 שנים אז יש רק מאורר אחד שמחליף את האויר במארזוהמאורר הזה הוא של ספק ג'נרי, נכון?יש לך עוד מקומות למאוררים במארז, ואם כן איפה?
פורסם 2003 ביולי 722 שנים אתה צריך לארגן מאוורר מוציא אויר כי מצטבר לך חום במחשב והוא לא יוצאאיזה מעבד יש לך? פלומינו או T-Bred. אם זה פלומינו אז גם 60 מעלות ללא OC גם בסדר למרות שהרכיבים שסובבים סביב החום הזה יכולים להיפגע.ביינתיים תפתח את הדלת של המארז ותראה אם יש שיפור.
פורסם 2003 ביולי 722 שנים מחבר המארז שלי סגור ככה באיזה כוח קטן כזה אז הוצאתי אותו משם ועכשיו המעבד קבוע על 53-57 אחרי שאני משחק באיזה משחק ממש חזק ודורש דרישות אז הוא מגיע לאיזה 56-57למשל ברגע זה המעבד על 54...ויש לי עוד מקום למאורר מאחורי המחשב כאילו מתחת לספק...
פורסם 2003 ביולי 722 שנים תסדר שם עוד איזה מאורר שיוציא אויר...זה אמור לעזורואם זה לא מפריע לך, אתה יכול לפתוח את הצד של המארז שיתאורר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.