פורסם 2009 בינואר 516 שנים אז ככה הבעייה אצלי היא ככה יש לי ווינדוס 98 לא se אני אם כרטיס זיכרון של 256 ddr ושאני בדק אותו דרך מאפיינים המחשב שלי רשום לי שם רק 64 בדקתי בהפעלה ובביוס ושם מראה לי מלא כלומר 256 החלפתי כמה יזכרונות חדשים ובכולם זה אותה בעייה כל מה שאני לא שם הוא מראה לי רק 64 וכל הכרטיסים תקינים למה זה יכול להיותיש מצב שבגלל שזה לא se אז הוא לא קורא את הכרטיס באופן תקין או זה יכולה להיות בעייה אחרת אשמ אם מישהו באמת תותח יוכל לעזור לי כי המחשב איטי אצלי לאללה וזה לא נראה שהוא עובד על 256
פורסם 2009 בינואר 516 שנים הוא אמור להראות 256.. אולי יש כרטיס מסך onboard שלוקח ממנו?אגב, מה שאר המפרט? עם 256 עדיף לך windows 2000NT מנהל זיכרון הרבה יותר טוב מ9X
פורסם 2009 בינואר 516 שנים מחבר אז זהו זה לא כרטיס מסך אונבורד זה שמפליא אותי לגבי שאר המפרט אני לא בדיוק זוכר זה מחשב של חבר לא שלי את האמת שאף פעם לא ניתקלתי בבעיה כזאת שבביוס הוא מזהה את כרטיס מסךובמאפיינים של המחשב שלי לא את האמת שזה לא היה כל כך מפריע לי שהוא רושם שם רק 64 אבל הבעייה שהוא באמת עובד כאילו יש עליו 64 mb
פורסם 2009 בינואר 516 שנים 98 עובד בסדר גמור גם עם 64 מגה זיכרון.. (בעיקרון נראה לי שהוא תומך ב2GB אבל מ512 ומעלה הוא זורק שגיאות ככה שלא מומלץ) אבל כמו שאמרתי אין לו ניהול זכרון טוב בכל מקרה ואחרי חצי יום כבר הכל מתחיל לזחול במערכת הזאת.אם הוא זוחל כבר מההפעלה אני מהמר שההארדיסק הוא הגורם לאיטיות (בדרך כלל ההארדיסקים הישנים הם הצוואר בקבוק)אני מדבר מנסיון, win98 אצלי טס עם 32 מגה זכרון כל עוד לא מריצים עליו פוטושופ או משהו..בקשר לזיהוי של ה256 מגה, זה סטיק אחד או כמה סטיקים?אם זה כמה סטיקים תנסה לשחק עם המקום שלהם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.