פורסם 2009 בינואר 516 שנים שלוםיש לי בעיה בראיית ברטים במחשב השניהתקנתי שם שתי נגנים , חבילת קודקים גם FFDSHOW וגם KLITE(הם מותקנים אצלי במחשב ה"ראשון" והסרט עובד מצוין)רק' במחשב השני אני לא מצליח לראות את התמונה של הסרט , רק את האודיו למישהו יש רעיון?הנגנים הם BSPLAYER ו VLC
פורסם 2009 בינואר 516 שנים VLC לא מנגן לך סרט? קשה להאמין...איזה סרט זה? באיזה codec הוא משתמש?סרטים אחרים מתנגנים?
פורסם 2009 בינואר 516 שנים מחבר מה שמוזר פה זה שהתקניתי בדיוק אותו הדבר בשני המחשבים ובאחד מהם זה עובד ובשני לאאיך אני בודק איזה קודק בשימוש על ידי הסרט?גם סרטים אחרים לא מתנגנים , למרות ש\שבעבר אותו סרט כן עבד
פורסם 2009 בינואר 516 שנים אם זה קובץ AVI אז רוב הסיכויים שזה XVID או DIVXהבעיה נשמעת כמו איזה בעיה קשה בווינדוס, פורמט מתקבל על הדעת?אם לא אז תוריד את התוכנה GraphEdit (חפש בגוגל) ותטען את הקובץ לתוכנה, זה יצייר לך גראף. תעלה תמונה של מה שקיבלת לפה.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים תאמת זה נראה בסדר...ווינדוס בנוי ככה שקובצי מולטימדיה מתנגנים בכמה שלבים שכול שלב נקרא פילטר.התוכנה הזאת מראה איזה פילטרים המידע עובר, בדוגמה הזאת המידע מגיע לספליטר שמפצל את הווידאו והאודיו ואז כול רכיב הולך לפיענוח, האודיו לפיענוח MP3 והווידאו לפיענוח XVID. אחרי זה הם הולכים ל"יציאות".תנסה אולי לשדרג את הדריברים של הכרטיס מסך או אם יש לך את הכי חדשים למחוק ולהתקין אותם מחדש.אתה יכול לגם לשחק עם התוכנה ולהחליץ את הפילטרים באחרים אבל זה קצת מסובך כי יש הרבה מאוד פילטרים ולא הכול מתאים להכול (אתה יכול לראות אם הקובץ מתנגן ממש דרך התוכנה הזאת יש שם כפתור פליי)
פורסם 2009 בינואר 816 שנים מחבר חברה תודה לכם!! התקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך מחדש + הקודקיםם שניתנו פה והכול עובד מצוין עכשיו :yelclap:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.