עבור לתוכן

אוזניות איכותיות לנגן MP3

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות, הכי איכותיות שאפשר להשיג במחיר של עד 200 ש"ח. כולל אפשרות קנייה מeBay, ככה שהמחירים חצי מבארץ..

לחבר שלי יש אוזניות Sennheiser PX100 שכששמעתי אותן נדהמתי.. האיכות סאונד שלהן מדהים ובמחיר של 150 ש"ח בערך באיביי. השאלה שלי אם יש אוזניות טובות יותר שאפשר לקנות עד הסכום המבוקש, אולי PX200 או אוזניות של חברות אחרות שאני לא מכיר..

אה ואני לא מעוניין לשמוע על אוזניות In-Ear שבדר"כ ידוע שהאיכות שלהן ירודה משל קשת איכותיות, ולא על אוזניות ענקיות שצריך תיק בשבילהן... קטן, נוח, כמו מה הPX100..

תודה על העזרה

פורסם

PX100.

אופציה אחרת היא הKOSS PORTAPRO אבל האוזניות גדולות במקצת בהשוואה לSennheiser.

פורסם

אני משתמש בKOSS KSC75, לא אוזניות קשת אלא קליפסים אבל איכות מעולה וגם זולות בצורה מטורפת בחו"ל (לא יודע למה)

פורסם

כנ"ל ממליץ על ה PX100

פורסם

יש לי את ה-PMX100 (עם קשת אחורית, נוח יותר לריצות או אם יש כובע על הראש, פחות נוח אם רוצים לשבת עם הראש לאחור) כבר כשנתיים.

איכות סאונד - אוזניות פתוחות עם צליל "גדול" ומפורט יחסית. בהרבה פורומים ואתרים נחשבות לאוזניות שמדיחות את ה-portapro מכס המלכות של הקטגוריה.

נוחות - טובה, מבחינת האוזניות עצמן והרפידות אפשר להסתובב עם האוזניות שעות. הדגם עם הקשת האחורית אוחז את האוזניים היטב, אבל הקליפסים נעשים מציקים לאחר שעתיים-שלוש (אם כי זה עניין מאוד אינדיבידואלי).

עמידות - היו איתי מספר פעמים במילואים, כולל בשטח (בילו בקיטבג, התגלגלו בנגמ"ש ולפעמים גם נדחפו לכיס המדים) הרפידות מעט התרפטו והן נופלות מדי פעם, אבל האוזניות מחזיקות מעמד למופת.

חסרונות - בס לא מאוד מרשים (מבחינת הפירוט שלו בעיקר), חוט קצר, רפידות עם נטייה לצנוח. אוזניות במבנה פתוח, המוזיקה דולפת החוצה, רעש מבחוץ מפריע (לפעמים זה יתרון, אתה מודע לסביבה בזמן ג'וגינג או יכול להאזין בלילה לקשר תוך כדאי האזנה למוזיקה...)

פורסם

px100 באמת אחלה אוזניות, איכות סבבה ביותר יחסית למחיר

יש לי אותן 3 שנים, והן עברו חצי מהשרורת הסדיר כמו חיות, אפילו בתוך טנק ההייתי איתן כמה פעמים

הדבר היחיד שנדפק לי זה הפלאג , ואחרי שהלחמתי אחד חדש הן כמו חדשות.

באחד הספוגים נהיה לי קרע קטן בשבוע האחרון ואני לא רוצה להפרד מהן, אז עכשיו אני מחפש ספוגים חלופיים.

פורסם

אני משתמש בKOSS KSC75, לא אוזניות קשת אלא קליפסים אבל איכות מעולה וגם זולות בצורה מטורפת בחו"ל (לא יודע למה)

:hizuk:

אוזניות מעולות ביותר.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על התגובות, אני אבדוק כבר מה שאוכל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים