עבור לתוכן

JBL Creature בבאס חזק הסאבוופר "מזמזם"

Featured Replies

פורסם

יש לי את ה- JBL Creature שנקנו לפני כחודש וחצי.

עכשיו מאז שהם נקנו היו שיר או שניים עם באס חזק, שהסאבוופר התחיל להשמיע צלילי "זמזום" כאילו משהו רועד בפנים.

מכייון שזה סאבוופר, חשבתי שזה לגיטימי אבל נראה לי שזה מוגזם כבר... השוותי באותו שיר ל- ATP3 של אחי באותו ווליום בערך ולא היה רחש קטן אפילו.

כמובן שהזמזום הוא לא מרעידה על השולחן, גם כשהוא באוויר זה קורה.

השאלה היא האם לממש אחריות או שזו בעיה ברמקולים האלה..

תודה לעוזרים,

עודד ב.

פורסם

אני לא מומחה לרמקולים האלה אבל JBL זה בכול זאת חברה טובה.

לדעתי אם הזמזום נשמע ברמת ווליום סבירה והבאס לא מוגבר עד הסוף ברמקולים או בתוכנה אז תממש אחריות.

פורסם

גם לי יש אותה תופעה..

יש תדרים נמוכים שהוא בכלל מזמם ולא מוציא אותם

פורסם
  • מחבר

גם לי יש אותה תופעה..

יש תדרים נמוכים שהוא בכלל מזמם ולא מוציא אותם

רק למען הסר ספק, מה שאתה שומע זה כאילו חלקים "מתגשים"? רעש כאילו הסאבוופר רועד על השולחן ולא זמזום סטטי?

פורסם

לא הבנתי בידיוק מה אתה אומר...

אבל מה שאני מנסה לומר שפתאום מגיע איזה תדר שצריך להרעיד את כל הבית והוא מאוד עמוק אז הסאב וופר סתם מזמזם ולא מעביר שום באס בניגוד לסאבים אחרים..

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק....

הבאס נשמע לאוזן.. פשוט ביחד איתו מגיע גם צליל של רעד כלשהוא... אני אולי ינסה מחר לצלם בוידאו ולהעלות לכאן.

אם יש למישהו רעיונות אחרים, אשמח לשמוע בינתיים. ;)

פורסם

הבאס נשמע לאוזן.. פשוט ביחד איתו מגיע גם צליל של רעד כלשהוא...

גם זה קורה לי...אני יודע על מה אתה מדבר...זמזום בנוסף לבאס...נראה לי שהחור לאויר קטן מדיי ונתקע אויר בפנים ונפלט מהמקומות הלא נכונים ויוצר זמזום

פורסם
  • מחבר

נסה לשמוע את הקטע הבא, באס הכי גבוה ווליום , גבוה אבל לא עד הסוף... (שלא צריך לסתום את האוזניים)

http://www.youtube.com/watch?v=XPnAw_kN7Ao&NR=1

כל "בום" אני שומע את הזמזום. עד שיש את הקטעים הארוכים יותר. (שהטון של הבאס משתנה) כמו ב- 0:57. בהם הוא לא "רועד".

גם אצלך ככה?

תודה בכל מקרה

פורסם

וואי כן!

בצורה מרגיזה

פורסם
  • מחבר

טוב, אז מצאתי חסרון אחד ברמקולים- סאבוופר יכל להיות איכותי יותר :P

בתכלס לא כזה מפריע לי... אני לא שומע שירים עם באס ברמה כזאת, וכמובן שהבאס לא עד הסוף.

אבל אם הוא היה איכותי - לדוגמא כמו ב atp3 בחדר לידי, הייתי נהנה מהרמקולים יותר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים