עבור לתוכן

התייעצות מהירה, שדרוג מעבד בסוקט 939 ??

Featured Replies

פורסם

רגע לפני שאני זורק את המחשב שלי כמפגע לבנה בלחימה בעזה, החלטתי לעשות משהו מועיל ולשדרג את ה- 3200+ שלי

בקיצור ההתלבטויות הין כפולי הליבה הנפוצים: X2 3800\X2 4200\X2 4400

או חד ליבתי מפלצתי מדגם ה- FX 60 , 55 , 57

מה דעתכם ידידיי ??

פורסם

לדעתי, כבעל 3000+

זה רעיון מצוין.

עכשיו רק נשאר למצוא מעבד כזה במחיר ריאלי (או בכלל) ואתה מסודר.

כידוע לך יצורם של מעבדים אלה הופסק זה מכבר וקשה מאוד למצוא אותם, נסה יד שניה.

פורסם

די שווה

בתור בעלים לשעבר של 3000+ ששדרג לאופטרון 165 אני ממליץ

פורסם

ebay, שם מצאתי את ה 4200+ שלי שהחליף את ה 3200+ שלי לפני כמה חודשים טובים, עלה לי משהו כמו 70-80 דולר.

(קצת לאחר מכן שדרגתי מ 1GB של זכרון ב 2 סטיקים של 512 ל-2GB ב 2 סטיקים של 1)

אני לא יודע מהמפרט שלך (כי לא מילאת אותו) אם יש לך 1GB זכרון או יותר,

אבל אם יש רק 1, אז שדרוג ל-2 (בדואל צ'אנל) יכול להועיל לך יותר משדרוג מעבד - אבל זה כמובן תלוי מה השימושים המרכזיים שלך במחשב.

אם אתה יכול להרשות לעצמך לקנות גם מעבד, וגם לשדרג זכרון (יש גם לא מעט זכרונות יד שניה במחירים לא נוראיים)

- זה יהיה כמובן מצויין (כל עוד העלות הכוללת לא יוצאת מנופחת מדי, כי אז כבר היית יכול לקנות לוח+מעבד+זכרון מדור יותר עכשווי).

פורסם
  • מחבר

אז לשאלתי המקורית אתם חושבים שהדואל יותר עדיף מהחד ליבתי ??

פורסם

התשובות שקיבלת חד משמעיות, הדואל עדיף על מה שיש לך.

עכשיו נשארת שאלת המחיר והמערכת הנוכחית. כמו שציין Kidney_stonE

ebay, שם מצאתי את ה 4200+ שלי שהחליף את ה 3200+ שלי לפני כמה חודשים טובים, עלה לי משהו כמו 70-80 דולר.

(קצת לאחר מכן שדרגתי מ 1GB של זכרון ב 2 סטיקים של 512 ל-2GB ב 2 סטיקים של 1)

אני לא יודע מהמפרט שלך (כי לא מילאת אותו) אם יש לך 1GB זכרון או יותר,

אבל אם יש רק 1, אז שדרוג ל-2 (בדואל צ'אנל) יכול להועיל לך יותר משדרוג מעבד - אבל זה כמובן תלוי מה השימושים המרכזיים שלך במחשב.

אם אתה יכול להרשות לעצמך לקנות גם מעבד, וגם לשדרג זכרון (יש גם לא מעט זכרונות יד שניה במחירים לא נוראיים)

- זה יהיה כמובן מצויין (כל עוד העלות הכוללת לא יוצאת מנופחת מדי, כי אז כבר היית יכול לקנות לוח+מעבד+זכרון מדור יותר עכשווי).

פורסם

צריך באמת להתחיל לעשות חתיכת חפירה כדי למצוא עכשיו מעבד 939..

אני זוכר שאני חיפשתי אחד כזה לפני שנתיים זה לא היה פשוט בכלל

פורסם

אל תגזים, לא הייתי צריך לחפור לפני חצי שנה, אם יש לך כ.אשראי בין לאומי או paypal אז חפש ב ebay וסגור עניין.

לקח לי בדיוק 10 דקות למצוא אחד ולהזמין (לפני כחצי שנה, כששידרגתי את שלי).

פורסם
  • מחבר

זה כל כך ברור שזה הולך להיות מ- ebay

היום לוחות שאתה קונה כאן בארץ במחיר של 1000 שח ומעלה אתה קונה שם באיזה 60 דולר משומש

תוסיף לזה משלוח ועדיין יוצא פחות מחצי .

פורסם

האמת היא שרק לפני 3 חודש החלפתי את המחשב הישן שלי עם 3200+ VENICE (שאר החלקים לא חשובים).

לפני זה לעומת זאת מצאתי בארץ רק מעבד אחד כפול ליבה שמתאים לתושבות ה939. הוא היה יקר, ולקנות מחו"ל לא הייתה אפשרות.

בסוף עשיתי חושבים וקניתי מערכת חדשה.

אני לא מבין באמת על מה ההתלבטות, שווה לך להוציא את הכסף (בחו"ל כמובן) כדי לקנות מעבד חדש?

אם אתה משחק הרבה אולי פשוט תקנה מחשב חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים