פורסם 2009 בינואר 516 שנים שלום לכולם , האם כדאי להפעיל Qos בInternet Connection Configuration שנמצא בהגדרות הנתב (10.0.0.138)מה היתרונות ומה החסרונות ?
פורסם 2009 בינואר 516 שנים אם אני זוכר נכון..(תקנו אותי אם אני טועה) זה תכונה שנותנת רוחב פס לפי צורך...כלומר אם מחשב אחד מוריד באימיול הוא יקבל נאמר 60% מהפס וכל מחשב אחר יקבל את מה שנשאר(חלקי מספר המחשבים)... נראלי זה ניתן לשליטה... חכה לתגובה יותר מפורטת מאחד התותחים ברשתות..
פורסם 2009 בינואר 916 שנים כבר כתבתי על כך כמה פעמים -- בנתבים של בזק מנגנון ה-QOS פועל רק בערוץ העולה, כלומר הוא משפיע רק לגבי מידע שאתה שולח לרשת האינטרנט ולא לתעבורה שמגיעה אליך מהאינטרנט. לפיכך, אין לתכונה הזו כמעט שום משמעות. QOS בערוץ היורד היא התכונה החשובה ויש אותה במעט מאוד ראוטרים ביתיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.