פורסם 2009 בינואר 516 שנים שלום לכולם ! יש לי 3 מכשירי פלאפון בבית ובכולם שאני ליד הראוטר אי אפשר לדבר.. יש קיטועים אפילו זה מגיע לסלון ..... רק שאני בחוץ זה מסתדר אין קליטה בגלל זה בבית... בטלפון הכל עובד תקין. כי זה תדר1.8 יש לי LG8600 ועוד LG אחד כסוף מה עושים ?? אפשר לתקן את זה ? תודה ד"א אני על CH9 בראוטר.
פורסם 2009 בינואר 516 שנים אם הנתב שלך משדר בתדרים של הפלאפון בעוצמה מספיקה ע"מ ליצור הפרעה הוא עובד בצורה כ"כ לא תקינה שאני בספק רב אם הוא המקור לבעיה.יש יותר סיכוי שטלפון האלחוטי יעשה בעיה וזה גם מאוד לא סביר...איזה נתב יש לך, האם שינית או הוספת לו משהו? זה מפסיק כאשר אתה מכבה את הנתב?
פורסם 2009 בינואר 516 שנים מחבר אם הנתב שלך משדר בתדרים של הפלאפון בעוצמה מספיקה ע"מ ליצור הפרעה הוא עובד בצורה כ"כ לא תקינה שאני בספק רב אם הוא המקור לבעיה.יש יותר סיכוי שטלפון האלחוטי יעשה בעיה וזה גם מאוד לא סביר...איזה נתב יש לך, האם שינית או הוספת לו משהו? זה מפסיק כאשר אתה מכבה את הנתב?יש לי LINKSYS WRT54GLלא בדקתי את זה... שאני מכבה את הנתב הוספתי לו FIRMWARE TOMATOאבל לא נראה לי זה קשור... עידכון ... כיביתי את הראוטר ועדיין יש בעיות קליטה... אז כנראה שזה לא הראוטר... מוזרררזה רק בחדר שלי ובסלון
פורסם 2009 בינואר 516 שנים בטח שינו משהו בתשתית הסלולרית המקומית ונפלת באיזה אזור מת לא מתוכנן או משהו בסגנון.
פורסם 2009 בינואר 616 שנים מחבר בטח שינו משהו בתשתית הסלולרית המקומית ונפלת באיזה אזור מת לא מתוכנן או משהו בסגנון.לא.. גם לחבר שלי עכשיו יש אותה בעיה אנחנו באותו עיר... כנראה יש פה בעיה באיזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.