עבור לתוכן

1. הראוטר על סף גסיסה ? 2. ראוטר עובד ממ"ד ?

Featured Replies

פורסם

כן, פיספוס שלי, תודה :smile1:

אני עדיין חולם על ה- 7265 שמגיע לארץ, תמים שכמותי..

פורסם

אני חושב שהיום שאני אעדיף נתב משולב מודם רחוק מאוד.

פורסם

כן, אני יודע, אני מחכה לדגם הזה המון זמן, ובכל פעם שהזכרתי אותו כאן, אתה ואחרים קפצתם עליי "מה משולב?! איכסה משולב!! איך אתה חי עם עצמך" ;D

תכלס? כמו שאמרתי פעמים קודמות, לא שמעתי שום דבר משכנע. "מתחמם ומתקלקל" אלה הטיעונים שזכור לי שעלו. אני עם משולב ישן כבר שנים רבות, וכן, אם לגעת בו, הוא חם מעט. חוץ מזה הוא עובד כמו סוס עבודה - גם ככה בשביל מתקלקל יש אחריות של שנתיים / שלוש. היתרון הזה של קופסה אחת פחות, פחות חוטים, פחות שקע חשמל שתפוס - עוקף בסיבוב את החסרון של קופסה חמימה.

פורסם

לא אומר איכסה :smile1:

אבל מודם מושלב כובל אותך לתשתית מסויימת, בארץ שלנו זאת בעיה לדעתי. :-\

פורסם

למה? הרי אפשר לבטל את פעילות המודם ולהשתמש בו כראוטר בלבד, לא? (ואז למעשה הוא יהיה כמו ראוטר נפרד שאתה קונה..?)

מה שכן, בכלל לא חשבתי בכיוון כי אני משתמש ADSL בערך מהיום הראשון, ואני ממש לא פוזל לכיוון של HOT.

פורסם

לא, כי מבואת הWAN שלו היא יציאת RJ11 (לחוט טלפון). במקסימום אפשר להשתמש בו בשרשור אלחוטי או כמתג טיפש.

העניין הוא גם שבADSL של בזק עצמה קורים שינויים, וכאחד שיודע קצת איך בזק עובדת מבפנים אני לא הייתי סומך על המודם בנתב שישאר קומפטבילי בכל מצב. אם המחיר לזה הוא עוד כבל רשת, מקום על השולחן, חוט חשמל ו4 וואט צריכה, אני מוכן לשלם לטיפת שקט הנפשי הזה :)

פורסם

אבל המעבר הטכנולוגי העתידי שיהיה אמור להיות ל- ADSL2, והמשולבים כיום באים עם כזה, לא?

שלא נדבר על העובדה שהדברים האלה תמיד לוקחים כל כך הרבה יותר זמן מהמתוכנן, ככה שנדמה לי שאפשר להנות מקופסה אחת לעוד איזה שנתיים. לאחר מכן, מובן שיהיה צריך לקנות משהו חדש (או שבזק יספקו..).

אגב, לא יודע אם התבדחת או ככה הבנת אותי, הצריכה המועטה הזו היא חיסרון אבל יש בינינו הסכמה שהיא זניחה לחלוטין, כשכתבתי על שקע חשמל התכוונתי פיזית לתפוס עוד שקע, כי יש לי פה מעל 10 שקעים תפוסים.

בגדול ברור שאני מסכים איתך שאם בחודשים הבאמת קרובים מושק שירות חדש, מהיר ומשתלם שכלל לא יתמוך בקופסה משולבת אזי חבל על הכסף..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים