עבור לתוכן

[יעוץ] מחפש LCD סבירה 22-26 אינץ תקציב גמיש, עד 2000 ככה

Featured Replies

פורסם

הלכה לי הטלוויזיה הישנה (19 שנה החזיקה, אין על Thomson :xyxthumbs:)

מרחק צפיה משהו כמו 4-5 מטר (אלכסון של חדר). ידוע לי שלכזה מרחק רצוי משהו יותר גדול אבל זה חדר שינה והטלוויזיה שם כבויה רוב הזמן...

צריך משהו בסיסי, שיהיה אפשר לראות לפני השינה או אם מישהו תפס את הטלוויזיה הגדולה בסלון.

יהיה מחובר ליס, אין די וי די אין כלום, אז לא צריך fullHd.

חשוב שייראו כמה שיותר טוב אבל יותר חשוב שתהיה אמינה, מחברה טובה.

לגבי חיבורים וכאלה, כמו שאמרתי זה יהיה מחובר רק למפענח יס אז ממש אין דרישות מיוחדות.

אם יש משהו מספיק טוב 26 אני אשמח לשמוע, אם לא גם פחות מזה יהיה ממש בסדר (הקודמת הייתה 14 ותכלס לא היה נורא בכלל...).

תודה

פורסם

תקנה פלזמה, ותשקיע עוד טיפה שתוכל לקנות לפחות 32".

אתה כנראה לא יודע מה זה 26" רחבה ממרחק של 4 מטר, לא רואים כלום

פורסם
  • מחבר

אני מודע לגודל, כמו שאמרתי זה טלויזיה שלא משתמשים בה הרבה ואני לא אשקיע 3000 ש"ח על זה - הייתה שם 14" וזה באמת לא נורא בשביל לראות סדרה או שתיים לפני השינה...

ולמה פלאזמה ולא LCD?

פורסם
  • מחבר

אין דעות בנושא? כלום?

פורסם

אחי טלויזיה שתראה בא טוב למרחק של 5-4 מטרים זה 13*4.5=42" לא פחות בלחץ הייתי לוקח 37"

ואם כבר אתה צריך בתקציב כזה טלויזיה הייתי לוקח כמו שקודמי אמרו פלזמה..לא תמצא כמעט lcd 26"בפחות או ב2000 שקל

ואם כבר טלוייזיה 26"lcd טובה בסביבות 2500 שקל בלחץ לך על הhisense סידרה 33 אחלה טלויזה אחי קח קישור http://www.hisenseil.co.il/lcd_33.html

באת טלויזיה מעולה איכות מצויינת בhd משהו באמת מפתיע שהלכתי לראות טלויזיות 26" הטלויזיה הזאת בחדות ובצבע שמה את lg samsung בכיס .

באמת משהו מיוחד לך עליה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים