פורסם 2009 בינואר 416 שנים אני צריך רמקולים למשחקי מחשב ועבודה במוזיקה כמו עריכת שירים, הקלטות, ויצירת מוזיקה ממוחשבתתאיתי את הסט הזה:Altec Lansing FX4021 אני מאד שומך על החברה הזו רק רציתי לשאול אם יש משהו אחר שיהיה יותר טוב? גם דעות שלכם יתקבלו בברכה בתקציב 700 ש'חומבנה רמקולים2.1תודה רבה
פורסם 2009 בינואר 516 שנים אם אתה יוצר מוזיקה ייתכן ותגלה עניין בסט 2.0 איכותי או אפילו במוניטורים קטנים (אפשר גם יד שנייה), רוב מערכות ה-2.1 כולל זאת שאתה מעוניין בה הינן יותר מוכוונות באסים לטובת חוויה מוגברת בסרטים ובמשחקי מחשב, הסאונד היוצא מהן אינו נאמן למקור (גם אם הוא נשמע טוב) בגלל האופן שבו המערכות האלו מחלקות את העבודה בין יחידת הסאב-וופר לסטליטים.בכל מקרה, עם מערכת של זוג מוניטורים תוכל להוסיף יחידת באס בעתיד באם תרגיש צורך בכך.ד"א, באיזה כרטיס קול אתה משתמש?
פורסם 2009 בינואר 516 שנים מחבר עדיין לא בחרתי אבל אני בטו שזה יהיה אחד חיצוני כי אני עכשיו משדרג למחשב נייד...
פורסם 2009 בינואר 516 שנים אני חושב שאם אתה יותר בכיוון של מוזיקה ופחות משחקים וגם עומד להשקיע בכרטיס קול איכותי כדאי לך לשקול צמד מוניטורים קטנים (תברר מה מומלץ בדיוק ביד שניה בהתאם לתקציב בקטגוריה זאת, אני לא מכיר מספיק את התחום בשביל להמליץ על דגם ספציפי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.