עבור לתוכן

איזה לוח עדיף בישביל OC ל i7

Featured Replies

פורסם

בחופש הגדול אני קונה מחשב חדש עם i7 עכשיו יש לי היתלבטות בין 2 לוחות אם..

מה יותר עדיף ל OC

ASUS P6T DELUXE

או

GIGABYTE GA-EX58-EXTREME

הם אותו מחיר אפילו ה ASUS יותר יקר..

אז אני מחכה לתגובות..

פורסם

איפה לעזאזל האסוס יותר יקר...

בכל אופן הלוחות האלה מיועדים לאנשים שלא סתם עושים OC...

אלא ממש לוקחים מערכות ומתעללים בהם..

כמות הפיצ'רים שיש בלוחות האלה עצומים וממש לא ידידותיים כאלה שהם לא פחות מאוברקלוקרים משוגעים...

גם הלוח X58-DS4 ייתן לך כמה OC שרק תרצה, אני לא מבין למה צריך יותר מזה, הוא ממש לא הולך להגביל אותך.

את מחשבותי על קניית I7 אשאיר לעצמי ואני אתחשב בהחלטות שלך.

פורסם
  • מחבר

איפה לעזאזל האסוס יותר יקר...

בכל אופן הלוחות האלה מיועדים לאנשים שלא סתם עושים OC...

אלא ממש לוקחים מערכות ומתעללים בהם..

כמות הפיצ'רים שיש בלוחות האלה עצומים וממש לא ידידותיים כאלה שהם לא פחות מאוברקלוקרים משוגעים...

גם הלוח X58-DS4 ייתן לך כמה OC שרק תרצה, אני לא מבין למה צריך יותר מזה, הוא ממש לא הולך להגביל אותך.

את מחשבותי על קניית I7 אשאיר לעצמי ואני אתחשב בהחלטות שלך.

דבר אחי אני מקשיב תגיד כל מה שיש לך..

כי אחרי זה חבל שאני יקנה סתם..

פורסם

ואללה? כי בדרך כלל כל אחד שרוצה I7 לא מוכן להקשיב לכלום... אני שמח שאתה פתוח להצעות. ;)

תראה, אני לא יודע מה יקרה עד הקיץ, מדובר בעוד הרבה זמן, אבל כדיי להשיג ביצועים מעולים ממש לא צריך מערכת I7

כי במחיר הזה אתה מסדר לעצמך איזה מחשב חתיך, תכניס בו איזה GTX260 CORE216, תפנק אותו במסך 24'' טוב, אתה מבין?

לחשוב על העתיד זה מושג שלא ממש קיים בקניית מחשבים, את המחשב אתה צריך להתאים לתנאים שלך עכשיו

מערכת שתכלול Q9550 עם GTX260 למשל ומסך 24'' עדיין תעלה לך פחות מהבסיס של מערכת I7...

הפשר הביצועים במשחקים שאתה תראה ממש ממש לא יהיה גדול, בטח לא אחד כזה שיהיה שווה לשלם עליו כל כך הרבה כסף.

אז ההחלטה כולה שלך, זאת דעתי ודעתי בלבד.

נ.ב עכשיו אני שם לב שכרטיס מסך מעולה ממש לא חסר לך... אם אתה רוצה תפרגן לעצמך איזה מעבד חדש זה ישפר לך את העניינים,

אני עשיתי את זה, וזה מעולה חוסך לי הרבה כסף על פנטזיות רטובות על מחשבים כאלה ואחרים ;)

פורסם

ברשותי האסוס והוא סוסון.

אין תלונות.

לא יודע לגבי השני אבל מכפתלי

חוץ מזה אסוס מקבל ציונים יותר גבוהים בכל מקום שהסתכלתי

פורסם

בחופש הגדול?!?! אתה לא חושב שקצת מוקדם מדי לחלום על המפרט???

פורסם

ליאור צודק

אין טעם לCI7

יש לוחות של ASUS אחרים שהם לא פחות סוסונים ויתנו לך אחלה אוברקלוק עד שהמעבד שלך יצעק ..

ובנוסף לכל זה גם תוכל לחסוך משהו כמו 1000 שקל .. או יותר

תלוי בתקציב הלוח ...והמעבד..

אם אתה מוכן לשמוע הצעות על לוחות P45 , X48 ושאר לוחות אקסטרים

עדכן כותתרת+תקציב ואני יתן לך לוח (יש פיצ'רים חשובים לך?)

פורסם
  • מחבר

ואללה? כי בדרך כלל כל אחד שרוצה I7 לא מוכן להקשיב לכלום... אני שמח שאתה פתוח להצעות. ;)

תראה, אני לא יודע מה יקרה עד הקיץ, מדובר בעוד הרבה זמן, אבל כדיי להשיג ביצועים מעולים ממש לא צריך מערכת I7

כי במחיר הזה אתה מסדר לעצמך איזה מחשב חתיך, תכניס בו איזה GTX260 CORE216, תפנק אותו במסך 24'' טוב, אתה מבין?

לחשוב על העתיד זה מושג שלא ממש קיים בקניית מחשבים, את המחשב אתה צריך להתאים לתנאים שלך עכשיו

מערכת שתכלול Q9550 עם GTX260 למשל ומסך 24'' עדיין תעלה לך פחות מהבסיס של מערכת I7...

הפשר הביצועים במשחקים שאתה תראה ממש ממש לא יהיה גדול, בטח לא אחד כזה שיהיה שווה לשלם עליו כל כך הרבה כסף.

אז ההחלטה כולה שלך, זאת דעתי ודעתי בלבד.

נ.ב עכשיו אני שם לב שכרטיס מסך מעולה ממש לא חסר לך... אם אתה רוצה תפרגן לעצמך איזה מעבד חדש זה ישפר לך את העניינים,

אני עשיתי את זה, וזה מעולה חוסך לי הרבה כסף על פנטזיות רטובות על מחשבים כאלה ואחרים ;)

אחי המערכת שאני קונה זה בלי כרטיס מסך ובלי סםק [ כי כבר יש לי ] והכל יוצא לי 6850 + מסך 22' של סמסונג

פורסם

אז מה התקציב ללוח ?

פורסם
  • מחבר

אז מה התקציב ללוח ?

שיהיה טוב וכמה שפחוט יקר כמובן ולא של intel

פורסם

מזה טוב ?

מלבד יכולות OC מה אתצה עוד רוצה ?

או שרק אוברקלוקר טוב וזהו ?

פורסם
  • מחבר

מזה טוב ?

מלבד יכולות OC מה אתצה עוד רוצה ?

או שרק אוברקלוקר טוב וזהו ?

אחי לוח טוב..

שיהיה טוב גם ל OC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים