פורסם 2009 בינואר 416 שנים אחרי שהצלחתי סוף סוף לעשות דיסק בוט לתוכנה עשיתי ריסט ונתתי לה לרוץ 12 שעותכשחזרתי לא ראיתי שום תקלהמה שמוזר לי קצת כי כשהרצתי תוכנת בדיקות אחרת (RST) היא כן מצאה תקלות בזכרונותיכול להיות שהmemtest שאני משתמש בה עכשיו (3.4) לא מזהה את הזכרונות שיש לי (DDR3)?
פורסם 2009 בינואר 516 שנים מחבר המחשב עושה לי בעיותיש לי וויסטה אולטימייט 64 ביט עם 4870X2כשאני נכנס למשחקים או אפילו מפעיל סרטי FULL HD המחשב לפעמים נתקע לי לגמרי ולא מגיבחשבתי שזו אשמתו של הכרטיס מסך הדפקט הזה שגם ככה מתחמם כמו משוגעאז עדכנתי דרייברים והעליתי את מהירות המאווררזה עזר במעט אבל למרות זאת המחשב המשיך להיתקע לילפעמים הוא נתקע עוד במסך טעינה של המשחק ולפעמים אחרי שעה במשחק עצמוכשהוא נתקע המסך מרצד באותה התמונה והסאונד נתקע בלופ קצר מעצבן כזהאף פעם לא קורה לי שאני סתם משוטט בשולחן עבודהאמרו לי לנסות לבדוק את הזכרונות לפני שאני מאשים את כרטיס המסךבדרתי עם MEMTEST ובדקתי עם RST...RST מצא שגיאות אבל אני לא בטוח שאני הבנתי נכון את מה שראיתי שםבגלל זה הרצתי גם MEMTEST אבל הוא יצא נקי אחרי 12 שעותיש צורה נוספת להריץ את MEMTEST שיפעיל יותר מאמץ על הזכרונות או ישתמש במבחנים נוספים?או ש-RST מספיק אמין?מחר אני הולך ל-KSP להחזיר את הזכרונות כרטיס המסך ושיבדקו לי כבר גם את הלוח אםאלא אם כן תוכל להסביר לי מה לעשות שלא אצטרך להשאיר להם שם את כל המחשב לשבועייםתודה
פורסם 2009 בינואר 616 שנים תעלה צילום של RST,תריץ בדיקת מעבד ב OCCT, אחר כך בדיקת זכרון ב OCCT,הבעיה יכולה להיות בעיית תוכנה, המחשב באוברקלוק ?
פורסם 2009 בינואר 716 שנים מחבר בעיה לעשות את זה עכשיונתתי את הזכרונות ל-KSP לבדיקה באחריותוגם את כרטיס המסך כבר העברתי אליהםאם הוא יגיד שאין בעיה ברכיבים אריץ את הבדיקות שהצעת לי כאןהוא אומר שהבעיה בוויסטה 64 ביטטוען שהיא לא יציבה... אני מכיר מספיק אנשים שמתשמשים בההמערכת לא באוברקלוקלמרות שהזכרונות אמורים לפעול ב1600 הם פועלים על 1333 בגלל תדר FPS של המעבד שיש לי (Q9550)יכול להיות שהייתי צריך להגדיר תזמונים ומהירות ידנית לזכרונות?משתמש בלוח קצת מתקדם ואני עוד אף פעם לא עשיתי OC למערכת ככה שאני בסיבוך רציני עם הגדרות ידניות של זכרונות כרגע
פורסם 2009 בינואר 716 שנים אחי אני אומר לך בוודאות שזה מהכרטיס מסךאותה בעיה במשחקים הייתה לי בדיוק עם 4850עכשיו אני עם 9800GTX+ עובד בלי בעיות [בלי עין הרע ;]
פורסם 2009 בינואר 816 שנים מחבר מקווה שהוא בכלל יגלה שיש בעיהשלא יחזיר לי את הכרטיסים ויגיד שהכל בסדר ואז אני בכלל תקועאם זה באמת כרטיס המסך או הזכרונות נראה מה עושים כבראעדכן את הפוסט הזה כשאדע יותרתודה בכל אופן על העזרה בנאדםמעריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.