פורסם 2009 בינואר 416 שנים שלום , כשאני מחבר אוזניות לקידמת המארז לחור של האוזניות אחרי שאני מחבר האוזניות לא מזוהות . מה שניסיתי :1. חיברתי תאוזניות למאחורה של המארז איפה שמחברים תרמקולים והאוזניות כן זוהו ועבדו . 2. עשיתי ריסטארט למחשב וחיברתי לקידמת המארז עדיין לא היו מזוהות . 3. החוט של האוזניות קצר זה למה אני צריך לחבר לקידמת המארז ולא למאחורה .
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מחבר הUSB הקדמי עובד . רק החיבור אוזניות לא מגיב שאני מחבר אוזניות ..ואיך אני בודק אם הוא מחובר אפשר תמונה או הסבר
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים יש כבל שיוצא מהמארז וצריך להיות מחובר ללוח או לכרטיס קול במידה ויש כרטיס קול על חריץ.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מחבר כה יש כבל שמחובר לF_Audio הרגע בדקתי . אין איזה תוכנה שבודקת אם החיבור מתפקד או משו ?
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים יכול להיות שפשוט צריך להעלות את הווליום ליציאות הקדמיות, תסתכל ב Realtek HD Sound Effect Managerעל כל דבר שכתוב עליו front
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מחבר לא קשור . שאני מחבר תאוזניות למארז הקדמי אז אין שם סימן מהמחשב על כך . וששאני מחבר אותם למאחורה איפה שמחברים תרמקולים מתקבלת הודעה מהמחשב שהתקן חדש התגלה או הודעה בסגנון הזה .
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים בד"כ צריך להגדיר בהגדרות ה-Volume מתי שעובדים עם החיבור הקדמי.תכנס להגדרות המתקדמות של ה-Mic, ופשוט תסמן את האפשרות של מיקרופון לוח קדמי.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מחבר תגדיר בביוס את החיבור סאונד הקדמי ל-AC97איך קוראים לזה בbios כי חיפשתי ולא מצאתי
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מחבר טוב תודה לכולם על התגובות בסוף הלכתי למדריך בסטיקי והוא עזר לי יואוו ישבתי על הבעיה הזאת שעתיים בערך חחחח.תודה לכולם עובד לי עכשיו .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.