עבור לתוכן

בעיה קריטית | המחשב נתקע

Featured Replies

פורסם

היי..

אז כך יש לי מחשב מבוסס P4 כבר דיי ישן, בן 4 שנים פחות או יותר

ובשנה - שנה וחצי האחרונות החלה בעיה מוזרה.

בהתחלה היה לי ווינדוס XP שפעל והכל היה נחמד, רק שמדי פעם הוא נתקע. פשוט המקלדת העכבר המסך כלום לא מגיב והפתרון היחידי זה ריסט.

מדי פעם זה היה ככה אבל הייתי מסתדר.

לאחר מכן אבא שלי הוסיף לי ג'יגה זיכרון כאות הערכה לציונים שלי ;D וכעת כשהיה לי 1.5 ג'יגה זיכרון החלטתי לנסות את מזלי בווינדוס ויסטה

התקנתי הום פרימיום והכל היה תקין עד ששוב - הבעיה הזו חזרה והמחשב חזר להתקע. עם הזמן זה התגבר והבעיה החריפה והמחשב התחיל להתקע בתדירות יותר ויותר גבוהה.

לפני שבוע החלטתי שנמאס לי ופירמטתי וחזרתי לXP. הXP הראשון שהתקנתי היה קצת מוזר- כל מיני תוספות כמו ג'אווה וקודקים שבאו בהתקנה. אבל זה לא הנושא, אחרי שהתחלתי להשתמש בXP ראיתי שאותה הבעיה חוזרת. פירמטתי שוב והתקנתי גירסא אחרת שהורדתי - והיא בסדר בלי כל מיני שטויות- אבל שוב פעם אותה הבעיה - המחשב נתקע לעתים מאוד קרובות (רק את ההודעה הזו שכתבתי בערך 3 פעמים).

למישהו יש קצה חוט? אני כבר דיי מיואש... ??? ??? ???

פורסם

אולי הוא מתחמם יותר מדי בדקת טמפ' של הרכיבים ?

פורסם
  • מחבר

טמפ' מעבד 66-72 במאמץ, אני יודע שP4 וספציפית פרסקוט מסוגל לעבוד תקין עד משהו כמו 80, כך שזה לא הבעיה

לגבי כרטיס מסך אני לא יודע... יש לי FX5200 ואין לו חיישן, אבל מה שכן אני נוגע בו והוא באמת רותח, בחלק מהמקומות כמעט עד כדי כוויה.

הקטע שהוא חם ככה באופן כללי... זה לא שהוא לא עולה בכלל... לפעמים זה נתקע אחרי דקה ולפעמים אחרי יום עבודה.

פורסם

שמת לב מתי הוא נתקע ? אולי שהמחשב במאמץ, פתיחת ראר כבד התקנה או משהו ?

פורסם
  • מחבר

רנדומלי לגמרי.

אבל הוצאתי את הסטיק זיכרון שאבא שלי בזמנו קנה לי (כי זכרתי שכשהוא רק הגיע הוא עשה בעיות [מסכים כחולים], ואז המחשב הלך לחברה שיסדרו והכל היה בסדר יחסית) והמחשב עבד רצוף למשהו כמו שעתיים. עכשיו הכנסתי חזרה את הסטיק ונראה כמה זמן זה יחזיק, ואם זה קשור.

פורסם

אתה יכול במקום זה להריץ MEMTEST לכמה שעות ..

פורסם
  • מחבר

אם המחשב יחזיק, אתה מתכוון.. חח

וזכור לי שהפעלתי פעם Memtest וזה הקפיץ לי כל כך הרבה שגיאות עד שנמאס לי ויצאתי

פורסם

1ידידי הטמפרטורות שלך לא טובות וברור שפירמוט לא יעזור גם אם תפרמט עוד אלף פעם

הטמפרטורות צריכות לנוע בין 47 ל 58 גג במאמץ אולי 62

מציע לך לנקות את המאוורר דל הCPU מעבד ולרענן משחת תרמית ואז תבדוק אם everest אם הטמפרטורה ירדה

2 אם לא עזר תריץ ממטסט לזיכרונות יש מידע על התוכנה באתר

אם לא עזר תבדוק את הספק כוח שלך

באיזה ספק מדובר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים