פורסם 2009 בינואר 416 שנים בחירת קירור למעבד מKSPאני צריך קירור למעבד E7200 מKSP עד 200 שקל המעבד יעבור OC מקסמלי.האפשריות שראיתי הןScythe MugenScythe Ninja IIArctic Coolin Freezer Xtremeעכשיו לפי הסקירה הזאת:Scythe Ninja 2 Review » Page 4 - Testing - Overclockers Clubהנינג'ה מציג ביצועים יפים מאוד ולפעמים מאוד קרובים לU120E אז מה כדאי לקחת?אני יכול רק בKSP כי לי זיכוי שם
פורסם 2009 בינואר 416 שנים אם זה רק מKSP אז אני נותן לך אישור לNINJA2, רכשתי אחד כזה לחבר לפני יומיים וארכוש אחד כזה לעצמי. מדובר בקירור מאסיבי, מפזר חום ביעילות וכמובן זול... והטוב ביותר שמוכרים בKSP
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מחבר אם זה רק מKSP אז אני נותן לך אישור לNINJA2, רכשתי אחד כזה לחבר לפני יומיים וארכוש אחד כזה לעצמי. מדובר בקירור מאסיבי, מפזר חום ביעילות וכמובן זול... והטוב ביותר שמוכרים בKSP הוא יכול להביא לי 4GHZ+?
פורסם 2009 בינואר 416 שנים תלוי בהרבה נתונים, עם קירור כזה על לוח ממוצא אני לא רוצה כל כך לאכזב אותך אבל תנמיך ציפיות קצת...אני מאמין שב3.6 לא תהיה לך בעיה לשבת
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מחבר תלוי בהרבה נתונים, עם קירור כזה על לוח ממוצא אני לא רוצה כל כך לאכזב אותך אבל תנמיך ציפיות קצת...אני מאמין שב3.6 לא תהיה לך בעיה לשבתיש לי P45-Neo-F של MSI.לדעתך הנינג'ה יותר מהמוגן<?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.