עבור לתוכן

בעיה קטנה OC 8800 GTS

Featured Replies

פורסם

זה המפרט שברשותי

E6600

2GB OCZ 800MHZ

MSI-P6N

EZCOOL350W

MSI NX 8800 GTS 320MB

קירורי סטוק

עשיתי אוברקלוק למעבד ל 3

עכשיו אני מנסה לעשות לכרטיס מסך באמצעות Nvidia System tools זה עובד והכל אבל שאני עושה ריסטרט למחשב הוא עולה לדקה ואז נתקע כאילו מוקפא וחייבים ריסטרט מזה יכול להיות זה קורה בכל העלאת מהירות קטנה בתדרים

יכול להיות בגלל הספק ?

פורסם

אני לא מכיר את התוכנה ספציפית... אבל בדרך כלל ה OC עולה רק למצב 3D, ונשאר בדלוקים רגילים במצב 2D...

אם זה כל השינוי שעשית והמחשב נתקע סביר שזאת הבעיה, אבל לפני שאתה מתייאש לדעתי תנסה תוכנה אחרת, למשח RIVATUNER.

פורסם

ספק הכח שלך מאוד חלש לעסק הזה, שלא לדבר על אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

קניתי תמחשב הזה לפני שנתיים אתה אומר לקנות חדש יש לי מסך 19 שמגיע ל 1200*1600 מה אתה אומר ?

פורסם

קניתי תמחשב הזה לפני שנתיים אתה אומר לקנות חדש יש לי מסך 19 שמגיע ל 1200*1600 מה אתה אומר ?

היי! :hi:

אתה לא חייב לקנות מחשב חדש..אבל כן כדי מאוד להחליף את הספק הכוח שלך. ישנם ספקים מאוד איכותיים היום במחירים מאוד סבירים (400 ש"ח +-).

פורסם
  • מחבר

היי! :hi:

אתה לא חייב לקנות מחשב חדש..אבל כן כדי מאוד להחליף את הספק הכוח שלך. ישנם ספקים מאוד איכותיים היום במחירים מאוד סבירים (400 ש"ח +-).

ואתה אומר אם אני יקנה ספק יהיה שינוי אולי גם בביצועים ?

פורסם

ואתה אומר אם אני יקנה ספק יהיה שינוי אולי גם בביצועים ?

עם ספק לא איכותי ומספיק חזק, הרבה פעמים רואים גימגום במשחקים ולא תמיד מקבלים את כל הביצועים כמו שצריך.

החלפת ספק כך או כך בחירה טובה, כי אם תחליט לשדרג/לבנות מערכת חדשה, אתה יכול להמשיך להשתמש בספק שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים