פורסם 2009 בינואר 316 שנים שלום אני מחבר את הדיסק הקשיח החיצוני שלי למחשב והוא של חברת MAXTOR 500 GB הוא דורש ממני לפרמט אותויש לי הרבה מידע חשוב עליו , בעבר קרה לי אותו הדבר רק אחרי כמה פעמים שחברתי מחדש זה הסתדר מה אפשר לעשותתודה לעוזרים מראש
פורסם 2009 בינואר 316 שנים בעיה דומה עם טרה של SEAGATE ,אם עושים DOUBLE CLICK מבקש לפרמטאם נכנסים דרך MANAGEמראה רק 32MB בכונן (אולי BUFFER)חייב לשחזר .... מה עושים?אני מוריד בנתיים מהאתר של SEAGATE תוכנה מקורית שלהם
פורסם 2009 בינואר 316 שנים תוכנת השחזור R-STUDIO תעזור לך. אתה יודע איפה למצוא...מדובר ככל הנראה בכונן קשיח פגום.זה קרה פה גם למישהו עם כונן רגיל והסתבר שהכונן היה פגום.
פורסם 2009 בינואר 416 שנים כמובן שהאופציה שהכונן הלך לעולמו עומדת על תילה, אך יתכן שזה נגרם כתוצאה מניתוק לא נכון של הכונן מהמערכת.. או כל מיני סיבות שלא עולות לי לראש כרגע.אני מציע:http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/expertzone/tips/ez0055.mspx
פורסם 2009 בינואר 416 שנים דניאל, הוא מדבר על כונן קשיח חיצוני ולא על כונן קשיח שעליו מערכת ההפעלה של המחשב.FIXMBR כלל לא קשור למקרה הנ"ל.
פורסם 2009 בינואר 416 שנים יש להם קבצים על הכונן, וזה קורה להמון אנשים.. בד"כ במעבר מXP לויסטה ולהיפך.זה לא מחייב שהכונן יהיה בעל מערכת ההפעלה, זה יכול להיות כונן אורח/slave.. שונה פיזית. הMBR לפעמים נחבל ויש לתקן אותו בשביל שהכונן יחזור לפעילות הרגילה, ואז יהיה אפשרי לצפות בקבצים.
פורסם 2009 בינואר 416 שנים כשאתה מפעיל את ה RECOVERY CONSOLE אתה מייד בוחר כונן שיש עליו התקנה של WINDOWS.איך אתה מתקן MBR של דיסק אחר לחלוטין ? לא יצא לי להשתמש בזה בדרך אחרת.
פורסם 2009 בינואר 416 שנים אתה כנראה מתכוון לסקטור האתחול של ה-Windows.הMBR הוא סקטור האתחול הראשי, לא של הווינדוס..בשביל לבצע FIXMBR למחיצה שאיננה הראשית, יש להשתמש בפקודה MAP ARC ואז להשתמש בפקודה FIXMBR X כשX הוא שם הכונן, ואת שם הכונן נגלה עם הפקודה MAP.
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מחבר תודה על התגובות אתם מציעים כשלב ראשון להוריד תוכנת שחזור תכנים ? או מה ?
פורסם 2009 בינואר 416 שנים תנסה את הפתרון שהבחור הציע עם הוא טוען שזה עובד גם על כוננים אחרים.NIKA, תתאר את כל התהליך מרגע הכניסה ל RECOVERY CONSOLE אם בידייך הנתונים הבאים לדוגמה:C- כונן מערכת ההפעלה שלוD- הדיסק הבעייתי
פורסם 2009 בינואר 416 שנים MAP ARChttp://www.geocities.com/kilian0072002/RecConsole7.JPGFIXMBR HARDISK0אם היו כוננים נוספים, אז היה HARDDISK1, HARDDISK2 וכו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.