עבור לתוכן

מחשב נייד נתקע - כנראה בגלל הרשת האלחוטית

Featured Replies

פורסם

הי,

יש לי מחשב נייד מדגם Sony Vaio VGN-FZ21Z

כל פעם שאני מנסה להעביר קבצים גדולים דרך הרשת האלחוטית (העברת קבצים דרך רשת Adhoc, דרך הראוטר, הורדת קבצים גדולים, או הרבה עדכוני ווינדוז) המחשב קופא. אין מסך כחול, אין הודעת שגיאה, פשוט קופא.

זה קורה רק כשהקובץ או ההורדה הם קבצים גדולים - זה קורה אחרי בערך 20 דקות של העברה. אחרי הפעם הראשונה, זה קורה שוב ושוב באופן מיידי אם אני מנסה פעם נוספת.

כרטיס הרשת כאן הוא Intel 4965AGN, הורדתי את הדרייבר המעודכן ביותר מהאתר של אינטל.

מערכת הפעלה: ווינדוז ויסטה Home Premium

מקווה שמישהו יכול לעזור, כי אני לא מצליח למצוא שום דבר באינטרנט בנושא הזה.

תודה

פורסם

מה המפרט שלך?

פורסם
  • מחבר

כמו שפירטתי בהודעה הראשונה:

מעבד intel T7500

זכרון 2GB DDR2

כונן Fujitsu MHX2300BT - 300GB

כרטיס רשת Intel 4965AGN

כרטיס מסך 8600M GS

ויסטה Home Premium

פורסם

כל פעם שאני מנסה להעביר קבצים גדולים דרך הרשת האלחוטית (העברת קבצים דרך רשת Adhoc, דרך הראוטר, הורדת קבצים גדולים, או הרבה עדכוני ווינדוז)

הרשת מוגדרת לעבוד ב Adhoc? או שהתכוונת שניסית גם רשת Adhoc וגם חיבור דרך ראוטר?

פורסם
  • מחבר

גם וגם

עכשיו זה קרה לי אחרי שיחה ארוכה בסקייפ, לפחות הסימפטום היה אותו דבר - תקיעה עם לופ של חצי המילי-שנייה האחרונה בסאונד.

זה כאילו כרטיס הרשת מגיע למסה קריטית ומפסיק לעבוד או משהו... זה מתחיל לשגע אותי

פורסם

אל תשתגע בגלל המחשב - זה לא שווה את זה ויש דברים אחרים מהן ניתן להשתגע

בשלב ראשון הייתי בוחן את ההתנהגות של המחשב בחיבור לרשת קווית

אם זה לא היה נתקע שם הייתי בשלב שני מחליף את הדרייבר של הכרטיס רשת

בשלב שלישי הייתי מעלה את המחשב מסביבה נקייה (כדוכמא BARTPE) - אם גם שם זה היה ממשיךשם את כבוד המחשב אצל היבואן שישבור את הראש

קנית סוני ושילמת הרבה כסף אין סיבה שלא תקבל שירות

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

תודה, באמת לא שקלתי לנסות את זה על סביבה נקייה. ברשת קווית זה לא קורה, ואת הדרייבר כבר עדכנתי מהאתר של אינטל (כרטיס הרשת האלחוטי הוא אינטל).

ותודה על הדאגה שלך לשלומי האישי :) האמת היא שאני לא משתגע בגלל המחשב, אלא בגלל שאני באמצע שיחה עם מישהי במחרק כמה אלפי קילומטרים שרק להביט בה ממיס לי את הלב. כשהמחשב נתקע באמצע שיחת וידאו, אז השתגעתי.

פורסם

המחשב תקין לחלוטין.

שיחת וידיאו עלולה לגרום להיתקעות ולניתוקים בגלל מגבלת רוחב פס .

נסה לשוחח ללא וידיאו וראה זה פלא ההתנתקויות ירדו פלאים.

בברכה זהר

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על התנתקויות של השיחה, אני מדבר על קפיאת המחשב כשאני מעביר קבצים גדולים או במהלך שיחות וידאו, או בכל תהליך בו עוברת כמות גדולה של מידע ברשת האלחוטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים