פורסם 2009 בינואר 316 שנים שלום יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ מעבד2 גיגה זיכרון6800 גי טי הרדיסק 500 גיגה סאטה 2 של סיגייט.לאחרונה למשל שאני רואה סרט אז הוא נתקע כזה כל פעם,אני מנסה להעביר קובץ מ כונןמ c ל d לוקח ו 40 דקות,שבמצב רגיל היה 3 דק'.מישהו יודע מהי הבעייה ואיך לפתור אותה?אני מנסה להימנע מלהתקין ווינדוס מחדש
פורסם 2009 בינואר 316 שנים לפי הבעיה שאתה מתאר זה לא חייב להיות הרדיסק אבל חשד גבוהה בהרדיסק1תוריד מהאתר של סגייט תתוכנה שבודקת את ההרדיסק ותריץ אותה2 תבדוק וירוסים 3 תריץ MHDD היא תוכנה מעולה לבדיקת ההרדיסק4 בדוק טמפרטורות עם everest5 תריץ בדיקה של סקטורים פגומים איזה מערכת הפעלה יש לך?
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מחבר שלום אני כותב מהמחשב שלי רק עם הרדיסק אחר מחובר. ההרדיסק 500 גיגה אני חושד שהלך אתמול הרצתי disk difregmat והיום אני בא להעלוצ את הווינדוס הוא ישר מגיע למסך שאפשר לבחור safe mode וכל זה ואז הווינדוס עולה כאילו רואים את האייקון של האקס פי וזהו ולאקורה כלום חיכיתי אפילו שעהה אולי ייקרה משהו וכלום...... איך אפשר לסדר את זה?יש למישהו כיוון בבקשה יש לי 500 גיגה של מידע בהרדיסק הזה[br]פורסם בתאריך: 4.01.2009 בשעה 18:54:53 ניסיתי לעשוץ repair לווינדוס גם לא הולך בבקשה אני נואש עזרה בבקשה.....מה לעשות?
פורסם 2009 בינואר 916 שנים מחבר אז ככה,פירמטי את כל ההרדיסק,התקנתי ווינדוס מחדש אני עדיין חושב שיש בעייה להרדיסק כי הווינדוס עולה ממש לאט ושאני מעתיק נגיד סרט מכונן c ל eלוקח לו המון זמן להעתיק,הרצתי את התוכנה של hd tune proאני אעלה תמונות מהבדיקות,פשוט קניתי את ההרדיסק לפני 3 חודשים מאייבורי ואני רוצה ללכת להחליף לחדש ולבוא עם טיעונים מוצדקים אז תגידו לי בבקשה מה אומרים כל הנתונים שהתקבלווהאם עליי לבדוק בעוד דרכים תודה[br]פורסם בתאריך: 9.01.2009 בשעה 09:46:13הרצתי עוד תוכנה שנקראת hddlife proוזה רושם health status-0k 52performense-exceelent-52למה זה רק 52?ולא 100?בבקשה אני חיב עזרה אני רוצה ללכת להחליף את ההרדיסק...[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מציע לך להתקין את ההרדיסק שלך במחשב אחר כדי לשלול בעיה אחרת במחשב ואז אם זה קורה במחשב אחר אתה יכול ללכת להתלונן באיבורי
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים מחבר תודה על התגובה,אבל אשמח לתשובה יותר רצינית,מישהו יודע ויכול לעזור על סמך התמונות שהועלו מה מצב ההרדיסק???
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים בתמונה שהעלת מופיע שקיים סקטור פגום בדיסק... זאת סיבה טובה ללכת להחליף אותו, לרוב זה מחמיר,בתקלה שאתה מתאר הייתה לי בעבר בדיסק של WD 250 גיגה, ניחשתי שזה ההארדיסק ובאמת קח היה...אם עכשיו עם דיסק אחר אתה לא מרגיש בתקלה אז זה ללא ספק ההארדיסק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.