עבור לתוכן

שאלה על החברה xpertvision

Featured Replies

פורסם

קודם כל רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיסים של xpertvision?

קישור לאתר ראשי: http://www.xpertvision.com/

ברשותי קיים כבר כרטיס ישן שלהם FX5500 256MB/DDR ועד אחד שאני לא זוכר את שמו וגם היה ברשותי FX5700 ז"ל שהחזיק 6 שנים (הם נותנים אחריות בין שנה/שנתיים תלוי בכרטיס ואם רוצים להרחיב אחריות)

וחבר של המשפחה שלי הוא יבואן והוא הציע לי להחליף את ה-9800GTX+ BFG שלי ב-280GTX/260GTX שלהם במחיר מצחיק יחסית (חבר טוב של המשפחה כבר 8 שנים) ויבואן ראשי שלהם בארץ (אני יכול גם לקחת את כרטיסי ה-ATI שלהם) במחיר טוב.......

לידיעתכם xpertvision היא אחת מתוך שלוש חברות בת של PALIT (הוא מספק גם כרטיסים מעוד המון חברות).

ולמי שלא ידע החברה מוכרת כיום בארץ ובחו"ל בכמויות עצומות וידועה במחיר זול משאר השוק ובבנל סביר.

אשמח לקבל תגובות ............

פורסם

זאת הפעם הראשונה שאני שומע אליה

אני גר בראשון לציון ואני מכיר הרבה חנויות בראשון לציון ואף פעם לא ראיתי את הכרטסי מסך שלהם בחנויות

פורסם
  • מחבר

^^^ אני לא מכיר חנות ספציפית בראשון שיש לה אותם אבל לא חסרות חנויות בארץ

הרבה חנויות שמוכרות פאליט מוכרות גם אותם בגלל מחיר אטרקטיבי

ודרך הכרטיסים שלהם מיוצרים על אותו פס היצור של פאליט בסין ככה פליט מרוויחה מהחזקה של חברת בת

פורסם

כל כרטיסי המסך מיוצרים באותו מפעלים בסין ולא משנה איזה חברה זות ולמה משנה של איזה חברה המעבד של הכרטיס המסך הדבר היחידי ששונה בכול החברות זה הבנדל והקרור וגם בקרור חברת מישתמשות באותו קרור לפעמים

עם אתה רוצה ליקנות כרטיס של החברה הזות אז יאללה לך אל זה עכשיו הייתי מציע לך יותר אל ATI כי אני מעדיף אותם אל Nvidia

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים