פורסם 2009 בינואר 216 שנים [:אוקי ככה..מצאתי מחשב..פנטיום 4 2.6 , 256 זיכרון שהוספתי לו,80 ג'יגה הארדיסק ide ,לוח אם -P5S800-VM,וזהו כעיקרון.קיצר אני מתחיל לפרמט את המחשב מגיע לבחירת הכוננים ואז שם בוחר הכל טוב ואז המחשב עושה פירמוט,ומתי שהוא מעתיק את הקבצים הוא פשוט נתקע שם..לא אומר שחסר קובץ פשוט לא זז..זה לא טמפ' כי אז זה היה מתכבה וגם הטמפ' די נמוכות אז מה יכולה להיות הבעיה??!?הבעיה לא בדיסק פירמוט כי יש לו אפס שריטות והוא מקורי ופימטתי איתו לפני חודש מחשב אחר..אז מה יכולה להיות הבעיה?!תודה עלוזרים
פורסם 2009 בינואר 216 שנים בעיה בהארדיסק כנראה, אולי בגלל זה זרקו אותואיזה הארדיסק זה ?מצאת אותו עם המחשב או שהוא שלך ?
פורסם 2009 בינואר 216 שנים תציין בדיוק את החומרה שהוספתההתקנה נתקעת ב 34 דקות או 35 במקרה?אתה מקבל מסכים כחולים?אם כן מה השגיאה?איזה מערכת הפעלה אתה מנסה להתקין?
פורסם 2009 בינואר 216 שנים אני מאמין שאם היה בעיה בלוח קבלים נפוחים או נוזלים הוא לא היה בכלל מצליח להגיע להתקנה של וינדוס
פורסם 2009 בינואר 216 שנים יש מקרים כאלו ויש מקרים אחרים, זה תלוי באיזה לוח האם מדובר, ואילו קבלים ספציפיים התנפחו ומה תפקידם בכוח.
פורסם 2009 בינואר 216 שנים קרה לי פעמיים מקרה דומה שהחלפת ראם פתרה.שווה לנסות...או כמו שמישהו כאן ציין memtest
פורסם 2009 בינואר 316 שנים מחבר הזהו הזיכרון שהוספתי פעל מעולנ במחשב הקודם,וההארדיסק גם אני הוספתיח והכל פעל טוב,אין כבלים נפוחים ולא כלום,יש מצב זאת בעיה ב-cdrom ?
פורסם 2009 בינואר 316 שנים מחבר עזבו פתחתי את המחשב,ניקיתי אותו,שימנתי לו את המאווררים,והצלחתי להפעיל את הוונינדוס משומה יש מין איטיות מוזרה כזאת..=\אבל אני מקווה שהכל ייפתר שאני יתקין את כל הדרייברים...כל עזרה או משו כזה אני יבקש פה לא לנעול..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.